Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Το πάρτι της χλιδής του mr. Folli Follie (Τζώρτζη Κουτσολιούτσου) στη σκιά των διώξεων

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Το πάρτι της χλιδής του mr. Folli Follie (Τζώρτζη Κουτσολιούτσου) στη σκιά των διώξεων

Λαμπερό πάρτι στη σκιά των κακουργηματικών διώξεων που έχουν ασκηθεί σε βάρος του παρέθεσε τις γιορτές ο μέχρι πρότινος διευθύνων σύμβουλος της Folli Follie Τζώτζης Κουτσολιούτσος.

Την ώρα που τα μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου βρίσκονται στο στόχαστρο των δικαστικών αρχών για το πολύκροτο χρηματιστηριακό σκάνδαλο, έχοντας ήδη καταστεί κατηγορούμενοι για απάτη και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, δεν δείχνουν να απαρνούνται τις «συνήθειες» του παρελθόντος .

Σαμπάνια, 60 εκλεκτοί καλεσμένοι, εντυπωσιακές τουαλέτες χιλιάδων ευρώ και εκλεπτυσμένα εδέσματα συμπλήρωσαν το παζλ της γιορτής που διοργάνωσαν στην βίλα που διατηρούν στα βόρεια προάστια ο γιος του ιδρυτή του ομίλου, Τζώρτζης και η σύζυγός του Μαρίζα.

Το ζεύγος Κουτσολιούτσου δεν πτοήθηκε από την οικονομική… κατρακύλα του ομίλου ούτε μοιράστηκε την αγωνία για το μέλλον που βασανίζει τους εργαζόμενους στα καταστήματα της Folie Follie που τα προηγούμενα χρόνια ξεφύτρωναν το ένα μετά άλλο σαν μανιτάρια. Αντιθέτως, αποφάσισε να διασκεδάσει τις… έγνοιες και σε πείσμα των δραματικών δικαστικών εξελίξεων, το έριξε έξω με ένα ακόμη πάρτι-υπερπαραγωγή!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso o Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, η σύζυγός του, λαμπερή μέσα στην πανάκριβη βραδινή τουαλέτα της, και η κόρη τους ποζάρουν μάλιστα χαμογελαστοί μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και στα εκατοντάδες λαμπιόνια που συμπληρώνουν τον εντυπωσιακό στολισμό. Τις επίμαχες φωτογραφίες ανάρτησαν στο instagram οι ίδιες οι γυναίκες της οικογένειας, αδιαφορώντας για τα σχόλια που πυροδότησαν οι προκλητικές αναρτήσεις. «Sparkling through the night» σχολιάζει χαρακτηριστικά η νεαρή Κατερίνα Κουτσολιούτσου, αγνοώντας προφανώς το ρητό που επισημαίνει πως «ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός»…

Λίγες ημέρες πριν τις γιορτές άλλωστε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών σφράγισε τα σύνορα για τον πατριάρχη του ομίλου Δημήτρη Κουτσολιούτσο, τη σύζυγό του Κατερίνα αλλά και τον γιο τους Τζώρτζη, επικυρώνοντας την εισαγγελική διάταξη που τους απαγόρευε την έξοδο από τη χώρα. Ήδη οι λογαριασμοί, οι θυρίδες και τα χρηματοπιστωτικά προϊόντα των μελών της οικογένειας τελούν υπό δέσμευση, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κληθούν σε απολογία από τις ανακριτικές αρχές.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ