Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Τραγωδία με δύο νεκρούς σε εργοτάξιο! Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της οικοδομής

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Τραγωδία με δύο νεκρούς σε εργοτάξιο! Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της οικοδομής

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Τήνου μετά την τραγωδία που σημειώθηκε νωρίς χθες το πρωί, όταν δύο άνδρες ηλικίας 51 και 63 ετών έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια οικοδομικών εργασιών, σε σπίτι κοντά στο χωριό Μουντάδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερις συνολικά άνδρες πραγματοποιούσαν εργασίες για την ανέγερση τοίχου σε οικοδομή όταν – κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες – αυτός κατέρρευσε και τους καταπλάκωσε. Στο σημείο έσπευσαν έξι άνδρες της Πυροσβεστικής με τρία οχήματα προκειμένου να τους απεγκλωβίσουν και ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις τους δύο εξ’ αυτών.

Ο ένας, όπως διαπιστώθηκε, έχασε τη ζωή του ακαριαία και ο δεύτερος εξέπνευσε στο  Κέντρο Υγείας του νησιού, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί να τον κρατήσουν στη ζωή.

Στο μεταξύ, κάτοικοι της περιοχής που εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν στο σημείο αναφέρουν ότι η πτώση του τοίχου προήλθε από τους ισχυρότατους ανέμους, ωστόσο, δεν έχει ακόμη εξακριβωθεί εάν η κακοκαιρία συνδέεται με το εργατικό ατύχημα.

Η αστυνομία που διερευνά τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η τραγωδία, συνέλαβε τον ιδιοκτήτη της οικοδομής στην οποία γίνονταν οι εργασίες καθώς και τον υπεύθυνο εργολάβο. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Τήνου.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ