Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Χανιά: Στη φυλακή για τον άγριο ξυλοδαρμό της δασκάλας

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Χανιά: Στη φυλακή για τον άγριο ξυλοδαρμό της δασκάλας

Τον δρόμο για την φυλακή παίρνε ο πατέρας στα Χανιά, που σήμερα κάθισε στο εδώλιο για τον άγριο ξυλοδαρμό της δασκάλας την περασμένη Παρασκευή.

Το δικαστήριο, μετά και την πρόταση του εισαγγελέα, τον έκρινε ένοχο για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, για απειλή, για εξύβριση, για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και ενδοοικογενειακή απειλή, με ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και την έφεσης με μη αναστέλλουσα δύναμη.

Ο δράστης κάθισε στο εδώλιο αντιμετωπίζοντας έξι συνολικά κατηγορίες και συγκεκριμένα, για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, φθορά ξένης περιουσίας, απειλή και εξύβριση κατά της δασκάλας, ενδοοικογενειακή απειλή κατά της συζύγου του, παραβίαση δικαστικής απόφασης ασφαλιστικών μέτρων.

Η Εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή για σωματική βλάβη, για απειλή, για εξύβριση, για φθορά περιουσίας, για ενδοικογενειακή απειλή.

Πρόσθεσε ότι όλες οι πράξεις του φαίνεται πως είχαν δόλο και ήταν απαξιωτικές ακόμη και προς το λειτούργημα του εκπαιδευτικού. Επανέλαβε δε την πρόταση της για ενοχή.

Νωρίτερα, η δασκάλα, σόκαρε το δικαστήριο με τις αποκαλύψεις της για τον ξυλοδαρμό της, αφού μέσα στην δικαστική αίθουσα ισχυρίστηκε πως φοβάται ακόμα και για την ζωή της.

Να σημειωθεί ότι σήμερα πραγματοποιήθηκε διαμαρτυρία έξω από τα Δικαστήρια από γονείς, εκπαιδευτικούς και πολίτες με αφορμή και το άγριο περιστατικό.

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου που έχει διοριστεί αυτεπάγγελτα ζήτησε αναβολή καθώς ανέφερε ότι δεν πρόλαβε να μιλήσει με τον κατηγορούμενο και δεν έχει στα χέρια του την ιατρική γνωμάτευση. Αίτημα που δεν έγινε δεκτό από την Εισαγγελέα η οποία πρότεινε διακοπή μίας ώρας.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ