Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Ενόχληση στη Δικαιοσύνη, για τα νέα πυρά από τον Π.Πολάκη

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ενόχληση στη Δικαιοσύνη, για τα νέα πυρά από τον Π.Πολάκη

Ενόχληση στη Δικαιοσύνη προκαλούν τα νέα πυρά που εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης ο οποίος μίλησε ουσιαστικά για συνειδητή προσπάθεια καθυστέρησης κάποιων διαδικασιών.

Έφτασε μάλιστα στο σημείο – σύμφωνα με ρεπορτάζ του newsit.gr- να αναρωτηθεί «γιατί υπάρχει προανάκριση και κύρια ανάκριση; Έτσι είναι ακόμα έξω ο Λοβέρδος».

Στη διάρκεια της ομιλίας του στη Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ  , είπε πως «θα κερδίσουμε τις εκλογές αν βάλουμε κανένα φυλακή…Έχουμε μπροστά μας τρεις εκλογικές αναμετρήσεις.

“θα κερδίσουμε τις εκλογές αν βάλουμε κανένα φυλακή”

Τις εκλογές θα τις κερδίσουμε εάν κάνουμε αναδιανομή του πλούτου προς όφελος της εργαζόμενης φτωχής πλειοψηφίας, εάν δεν κόψουμε τις συντάξεις, εάν αυξήσουμε το βασικό μισθό, εάν υλοποιήσουμε όσα εξήγγειλε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ» είπε ο κ. Πολάκης.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας τα έβαλε και με τη Δικαιοσύνη, λέγοντας πως υπάρχει συνειδητή προσπάθεια καθυστέρησης κάποιων διαδικασιών!«Η Δικαιοσύνη πρέπει να επιταχύνει. Υπάρχει συνειδητή προσπάθεια καθυστέρησης κάποιων διαδικασιών. Αν δεν σπάσει αυτή η ιστορία δεν παίρνουμε πραγματική εξουσία σ’ αυτή τη χώρα», τόνισε ο Παύλος Πολάκης. Μάλιστα, τόνισε πως στη Συνταγματική Αναθεώρηση που θα γίνει, πρέπει να συμπεριληφθεί και η κατάργηση του προληπτικού ελέγχου από τη Δικαιοσύνη.

«Θα πρέπει κάποια να επιταχύνονται. Γιατί υπάρχει προανάκριση και κύρια ανάκριση; Έτσι είναι έξω ο Λοβέρδος», είπε.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ