Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Τρεις Έλληνες αναζητούνται για τον τραυματισμό του Αμερικανού ναύτη

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Τρεις Έλληνες αναζητούνται για τον τραυματισμό του Αμερικανού ναύτη

Τρία άτομα αναζητά, σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία του Ηρακλείου στην Κρήτη  για τον τραυματισμό ενός Αμερικανού που υπηρετεί ως ναύτης στη βάση της Σούδας και ο οποίος μεταφέρθηκε στο «Βενιζέλειο» νοσοκομείο με μία μαχαιριά στην ωμοπλάτη και με χτυπήματα από κατσούνα (ποιμενική μαγκούρα)!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αμερικανός, μαζί με τρεις ομοεθνείς του γυναίκες στρατιωτικούς που και αυτές υπηρετούν στη βάση, είχαν νοικιάσει μέσω AirBnB ένα σπίτι στην περιοχή Ασίτες για να κάνουν ολιγοήμερες διακοπές σε συνδυασμό με ορειβατική εκδρομή. Το  βράδυ του Σαββάτου, ο Αμερικανός με μία από τις κοπέλες κατέβηκαν στην πλατεία του χωριού για να φάνε κάτι.

Τον χτύπησε με κατσούνα

Ωστόσο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ξεκίνησε καυγάς με μια παρέα από τρεις Έλληνες, ένας από τους οποίους χτύπησε τον ναύτη με κατσούνα. Ο Αμερικανός έφυγε για λίγο, αλλά επέστρεψε και ακολούθησε νέα ένταση κατά την διάρκεια της οποίας δέχθηκε το χτύπημα με το μαχαίρι.

Στη συνέχεια, το θύμα διακομίστηκε στο «Βενιζέλειο» νοσοκομείο με τραύμα στον ώμο και χτυπήματα, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του. Για την υπόθεση έχει ξεκινήσει προανάκριση, ενώ η Αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει τα τρία άτομα τα οποία φέρονται ότι εμπλέκονται στο συμβάν. Παράλληλα, οι αστυνομικοί παίρνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες για να ξεκαθαρίσουν τι ακριβώς συνέβη.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ