Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Απίστευτο! Πρόστιμο 500€ σε φούρναρη γιατί έδωσε χωρίς απόδειξη ένα κουλούρι στη… μητέρα του!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Απίστευτο! Πρόστιμο 500€ σε φούρναρη γιατί έδωσε χωρίς απόδειξη ένα κουλούρι στη… μητέρα του!

Ένας φούρναρης στον Πύργο Ηλείας που χάρισε ένα κουλούρι αξίας 80 λεπτών στη μητέρα του και δεν έκοψε απόδειξη, τιμωρήθηκε από οικονομικούς ελεγκτές με 500 ευρώ πρόστιμο. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου του Open, κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου σε φούρνο της πόλης, οι ελεγκτές είδαν ότι μία κυρία κρατούσε ένα κουλούρι αλλά δεν είχε απόδειξη.

Ο ιδιοκτήτης του φούρνου υποστήριξε ότι η πελάτισσα ήταν η μητέρα του και ότι της χάρισε το κουλούρι και γι’ αυτό δεν είχε εκδώσει απόδειξη.

Θεώρησαν ότι εξέδιδε λίγες αποδείξεις

Οι ελεγκτές είδαν στη μνήμη της ταμειακής μηχανής ότι εκείνη την ημέρα είχαν εκδοθεί αρκετές αποδείξεις με τη συνολική αξία τους να είναι περίπου 70 ευρώ. Έτσι, θεώρησαν ότι ο τζίρος για τον οποίο κόπηκαν οι αποδείξεις είναι λίγος και ότι ο ιδιοκτήτης του φούρνου δεν τις εκδίδει όλες με αποτέλεσμα να του επιβάλλουν το πρόστιμο.

Σύμφωνα με το newsbreak.gr για το περιστατικό έχει ζητήσει πλήρη ενημέρωση ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων προκειμένου να κρίνει αν πρέπει να παρέμβει.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ