Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

Οικογένειες θυμάτων: Σε 19 μήνες παραγράφονται τα αδικήματα του Κώστα Πάσσαρη

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Οικογένειες θυμάτων: Σε 19 μήνες παραγράφονται τα αδικήματα του Κώστα Πάσσαρη

Τον κώδωνα του κινδύνου πως σε 19 μήνες παραγράφονται τα αδικήματα για τα οποία ήδη καταδικάστηκε σε πρώτο βαθμό ο Κώστας Πάσσαρης, κρούουν οι οικογένειες των θυμάτων , μια ημέρα μετά την καταδίκη του σε 4 φορές ισόβια και 71 χρόνια κάθειρξη.

Οι δικηγόροι των οικογενειών των θυμάτων Ανδρέας Αναγνωστάκης και Αλέξης Αναγνωστάκης, θυμίζουν προς τις αρμόδιες αρχές πως μέσα σε 19 μήνες  πρέπει να γίνουν όσα δεν έγιναν, σε 18 χρόνια και τους 3 μήνες που χρειάστηκαν για να δικαστεί στην Ελλάδα ο Πάσσαρης. Σε αυτό το διάστημα δηλαδή θα πρέπει η υπόθεση να δικαστεί στο Εφετείο και εν συνεχεία να περάσει από τον Άρειο Πάγο ώστε να τελεσιδικήσει αλλιώς θα παραγραφεί.

Αναφέρουν:

  • «Την 9-5-2019, επιβλήθηκε στον Κωνσταντίνο Πάσσαρη ΠΟΙΝΗ τέσσερις (4)  φορές  ΙΣΟΒΕΙΑ  και 71 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ, κατά συγχώνευση.

Το Δικαστήριο δεν αναγνώρισε ελαφρυντικά, για να του μειώσει τις έσχατες των ποινών. Απέρριψε τις επιστολές και τις φωτογραφίες Ιερωμένων, που τον απεικόνιζαν κάτω, από τα πετραχήλια και προσπαθούσαν να τον εμφανίσουν εξομολογούμενο. 

Απέρριψε και τα λοιπά χαρτιά  Ιερωμένου, που προσκόμισαν στο Δικαστήριο και  προσπαθούσαν να τον τυλίξουν με την “προβιά της μετάνοιας και της αγιοσύνης”. (Ο λύκος, αρνί δεν γίνεται, ότι και να τυλιχτεί).

  • Η εκδίκαση της υπόθεσης,  καθυστέρησε  18 χρόνια  και  3  μήνες.

Αυτό σημαίνει, πως, μέσα σε 19 μήνες  μέχρι τα 20 χρόνια της παραγραφής πρέπει να γίνει το Εφετείο και ο Άρειος Πάγος,  στα οποία θα προσφύγει ο μακελάρης.    Δηλαδή  μέσα σε 19 μήνες  πρέπει να γίνουν όσα δεν έγιναν, τα 18 χρόνια και τους 3 μήνες..!  

Αλλιώς, όλα τ’ αδικήματα, παραγράφονται.

Σε τέτοια περίπτωση, θα εκτεθεί ανεπανόρθωτα όλη η Ελλάδα και η Ελληνική Δικαιοσύνη. Και θ’ αποτελέσει μοναδικό φαινόμενο, στην ιστορία της εγκληματικότητας.

  • Η Δίκη της 9-5-2019, ήταν δίκη θυσίας, για τους δολοφονηθέντες αστυνομικούς και τις οικογένειές τους. Γιατί, δολοφονήθηκαν, ενώ συνόδευαν “ασθενή” για το Νοσοκομείο προς διάγνωση και θεραπεία επιληπτικών κρίσεων από τις οποίες είπε ψεύτικα ο κακοποιός, πως  έπασχε, με συνεργούς,  τα χαρτιά Γιατρών του Κορυδαλλού.
  • Οι υπερασπιστές των θυμάτων, επέμειναν στο  να εντοπιστούν,  οι Συνεργοί του κακοποιού.

Δηλαδή, αυτοί που του όπλισαν τα δεμένα χέρια και του έδωσαν τα κλειδιά “απασφάλισης”  των  χειροπέδων.

Γι’ αυτούς τους ισχυρισμούς, κατάθεσαν γραπτή αίτηση στο Δικαστήριο, με την βεβαιότητα πως, αυτά τα όργανα δολοφονίας,  του τα προμήθευσε ο Κορυδαλλός.

Γιατί, σε κανένα στάδιο μεταξύ Κορυδαλλού και Νοσοκομείου, δεν παραβλήθηκε κάποιος,  που θα μπορούσε να τον προμηθεύσει με τέτοια.

  • Η Δίκη Πάσσαρη, τραυμάτισε την Δικαιοσύνη και την Ελλάδα, ολόκληρη.

Όπως τραυματίζει σήμερα την Κύπρο,  ο “Ορέστης”.

Γι’ αυτό, χρειάζεται παραπέρα δουλειά ανεύρεσης και κυρίως, ο εντοπισμός των Ηθικών Αυτουργών και των Συνεργών. Μένουν γι’ αυτήν την δουλειά, 19 μήνες. Ας κινηθούν οι Αρμόδιοι, μέσα σ’ αυτό το χρόνο.

  • Το “κυλώνειον άγος”, του φαινόμενου Πάσσαρη που αποτελεί μοναδικότητα στην εγκληματική ιστορία του Τόπου, πρέπει να εξαγνιστεί.

Όχι να καλυφθεί με την ομπρέλα της παραγραφής».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ