Σάββατο 25 Μαϊου 2024

“Στροφή” στην… καριέρα του έκανε ο Κουφοντίνας και ετοιμάζει δεύτερο βιβλίο

NEWSROOM icon
NEWSROOM
“Στροφή” στην… καριέρα του έκανε ο Κουφοντίνας και ετοιμάζει δεύτερο βιβλίο

Άλλαξε πόστο εργασίας ο Δημήτρης Κουφοντίνας, ο οποίος από τον περασμένο Αύγουστο κρατείται  στις Αγροτικές Φυλακές Βόλου.

Μετά τη συλλογή ντομάτας που του ανατέθηκε τον πρώτο καιρό, ο 11 φορές καταδικασμένος για δολοφονίες της 17 Νοέμβρη, ανέλαβε πριν λίγες ημέρες υπηρεσία στους φούρνους των φυλακών. Κι επειδή η δουλειά αυτή απαιτεί ξύπνημα στις 4.30 τα ξημερώματα, κρατείται  προς το παρόν , σύμφωνα με πληροφορίες, σε ένα θάλαμο μόνος του για να μην… ενοχλεί τους συγκρατούμενούς του  όταν σηκώνεται  το πρωί από το κρεβάτι!

Και δεύτερο βιβλίο;

Σύντομα όμως, λένε οι ίδιες πηγές, θα του δοθεί ένα από τα σπιτάκια  που διαθέτει το Σωφρονιστικό  Κατάστημα, καθώς δεν είναι δυνατόν με την έλλειψη χώρου που υπάρχει στις φυλακές , ένας κρατούμενος να μένει μόνος του σε θάλαμο που μπορούν να κρατηθούν  έως και 10 άτομα.

Μάλιστα, όταν μετακομίσει εκεί θα μπορεί να βγαίνει και να μπαίνει ό,τι ώρα θέλει στο κατάλυμά του,  του οποίου θα έχει και τα κλειδιά για να κλειδώνει και να ξεκλειδώνει ο ίδιος… Επιπλέον θα μπορεί απερίσπαστος να επιδοθεί στη συγγραφή του νέου του βιβλίου που όπως λέγεται  ετοιμάζει…

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ