Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Μελβούρνη: Επίθεση άνδρα σε αμόκ με ένα νεκρό και δύο τραυματίες (video)

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Μελβούρνη: Επίθεση άνδρα σε αμόκ με ένα νεκρό και δύο τραυματίες (video)

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο -μέχρι στιγμής- απολογισμός επίθεσης αγνώστου με μαχαίρι έξω από εμπορικό κέντρο στην Μελβούρνη.

Σύμφωνα με τις Αστυνομικές Αρχές που εκλήθη στην οδό Μπερκ στο κέντρο της πόλης στις 4.20 το απόγευμα (τοπική ώρα) βρήκε ένα αυτοκίνητο να έχει πέσει σε εμπορικό κέντρο και να καίγεται. Εκεί ένας άνδρας σε κατάσταση αμόκ, είχε ήδη τραυματίσει περαστικούς με μαχαίρι και απειλούσε να χτυπήσει και άλλους.

Μετά από σύντομη συμπλοκή, οι Αστυνομικοί πυροβόλησαν τον οπλισμένο άνδρα που αρνήθηκε να παραδοθεί και αντιστεκόταν. Ο συλληφθείς μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Ασθενοφόρο παρέλαβε ακόμη τρία άτομα που είχαν δεχθεί την επίθεση του άνδρα, ωστόσο μόλις έφτασαν στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατος του ενός, που είχε τραυματιστεί σοβαρά στον λαιμό. Οι άλλοι δύο τραυματίες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο σε άγνωστη μέχρι στιγμής κατάσταση.

«Το συμβάν δεν εμφανίζεται να σχετίζεται με τρομοκρατία. Η έρευνα ωστόσο συνεχίζεται και ακόμα δεν αποκλείουμε κανένα ενδεχόμενα», ανακοίνωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας της Βικτώριας. Η περιοχή παραμένει μέχρι στιγμής αποκλεισμένη ενώ στο σημείο βρίσκονται και πυροτεχνουργοί, ώστε να αποκλείσουν την ύπαρξη εκρηκτικών στο όχημα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ