Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Συνελήφθη πεθερά γιατί «εξέδιδε» την ανήλικη νύφη της για 5-10 ευρώ!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Συνελήφθη πεθερά γιατί «εξέδιδε» την ανήλικη νύφη της για 5-10 ευρώ!

Μια σοκαριστική υπόθεση με θύμα 15χρονο κορίτσι αποκαλύφθηκε στην Σαλαμίνα από την αστυνομία. Μια 40χρονη γυναίκα συνελήφθη μετά από καταγγελία πως «εξέδιδε» την ανήλικη νύφη της έναντι 5-10 ευρώ!

Το περιστατικό που σόκαρε την περιοχή έγινε γνωστό τυχαία και οδήγησε στη σύλληψη της 40χρονης «πεθεράς» με την κατηγορία ότι εξανάγκαζε το 15χρονο θύμα να βρίσκεται με διάφορους άνδρες μεγάλης ηλικίας, εντός των αυτοκινήτων τους, οι οποίοι προέβαιναν σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της (σε χάδια και θωπείες), έναντι χρηματικής αμοιβής πέντε έως δέκα ευρώ.

Το χρονικό της σύλληψης

Το περιστατικό αποκαλύφθηκε το απόγευμα της 30ης Ιουνίου στην περιοχή Βασιλικών της Σαλαμίνας όταν εντοπίστηκε να είναι πεσμένη  στο οδόστρωμα, χωρίς τις αισθήσεις της, ανήλικη, ηλικίας 15 χρονών, η οποία και διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας. Κατά την παραμονή της εκεί ανέφερε ότι είναι θύμα σωματικής και σεξουαλικής κακοποίησης. Ως θύτη των εις βάρος της παράνομων ενεργειών η ανήλικη κοπέλα υπέδειξε τη σαραντάχρονη γυναίκα, η οποία και είναι η μητέρα του συντρόφου της. Αμέσως σχηματίσθηκε δικογραφία, η σαραντάχρονη συνελήφθη και εμφανίσθηκε ενώπιον ανακριτή στο Πρωτοδικείο Πειραιά.

 Η απολογία της κατηγορουμένης

Η σαραντάχρονη αρνήθηκε πλήρως τις κατηγορίες, αναφέροντας ότι έχουν χρόνια προσωπικά προβλήματα με την ανήλικη, λόγω της σχέσης της με το γιό της, και όλες οι κατηγορίες εις βάρος της είναι μία σκευωρία.

Επέμεινε αναφέροντας ότι το φερόμενο ως θύμα έχει πλάσει την ιστορία και ότι χρειάζεται άμεσα θεραπεία από ιατρούς.

Έκπληξη προκάλεσε ωστόσο, η εμφάνιση ως μάρτυρα της μητέρας του θύματος, η οποία υποστήριξε την σαραντάχρονη, μην αποκλείοντας η κόρη της να χρειάζεται ιατρική υποστήριξη.  Με την ολοκλήρωση της απολογίας της η σαραντάχρονη αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους (εμφάνιση στο τμήμα και απαγόρευση εξόδου).

Ο συνήγορος υπεράσπισης της 40χρονης Κωνσταντίνος Γώγος ανέφερε στο dikastiko.gr:

«Τέτοιου είδους περιστατικά θα πρέπει να κρίνονται με ιδιαίτερη ευαισθησία καθώς πολλές φορές η απόσταση μεταξύ θύτη και θύματος είναι δύσκολο να γίνει διακριτή».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ