40χρονος χαροπαλεύει από αδέσποτη σφαίρα σε βάφτιση

Αδέσποτη σφαίρα από μπαλωθιές δέχτηκε 40χρονος άντρας σε βάφτιση. Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής 23 Σεπτεμβρίου,στο Γάζι Ηρακλείου Κρήτης. Αρχικά, η κατάσταση της υγείας του 40χρονου δεν φαινόταν να εμπνέει ανησυχία, αλλά τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου υπήρξαν επιπλοκές. Η σφαίρα είχε καρφωθεί στην κοιλιακή χώρα, με αποτέλεσμα να φέρει πολλαπλές κακώσεις. Ο 40χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και πλέον νοσηλεύεται στην […]

NEWSROOM

Αδέσποτη σφαίρα από μπαλωθιές δέχτηκε 40χρονος άντρας σε βάφτιση.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής 23 Σεπτεμβρίου,στο Γάζι Ηρακλείου Κρήτης. Αρχικά, η κατάσταση της υγείας του 40χρονου δεν φαινόταν να εμπνέει ανησυχία, αλλά τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου υπήρξαν επιπλοκές.

Η σφαίρα είχε καρφωθεί στην κοιλιακή χώρα, με αποτέλεσμα να φέρει πολλαπλές κακώσεις. Ο 40χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και πλέον νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, με την κατάσταση της υγείας του να είναι κρίσιμη.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου έχει ξεκινήσει προανάκριση προκειμένου να βρεθεί ο δράστης του πυροβολισμού, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στην Κρήτη, όπως και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας αποτελεί έθιμο η ρίψη πυροβολισμών σε γάμους και βαφτίσια.

Πηγή:www.egnomi.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr