Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022

Ανακοίνωση και από το “Παπαγεωργίου” για την έγκυο: “Το έμβρυο γεννήθηκε χωρίς σφυγμό”

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ανακοίνωση και από το “Παπαγεωργίου” για την έγκυο: “Το έμβρυο γεννήθηκε χωρίς σφυγμό” EUROKINISSI

Συνεχείς είναι οι εξελίξεις μετά την καταγγελία που έκανε έγκυος από τη Θεσσαλονίκη ότι προσήλθε στο «Ιπποκράτειο» της Θεσσαλονίκης και δεν έγινε δεκτή, γιατί το νοσοκομείο δεν είχε εφημερία με αποτέλεσμα στη συνέχεια να χάσει το παιδί της.

Μετά την ανακοίνωση από το «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο, θέση για το θέμα πήρε και το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

Το νοσοκομείο περιγράφει στην ανακοίνωσή του όλες τις ενέργειες που έγιναν από το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, ενώ γίνεται αναφορά και στις εξετάσεις της γυναίκας και την κατάσταση της υγείας της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του νοσοκομείου:

«Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα αναφορικά με τη νοσηλεία ασθενούς στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπως προκύπτει από τον ιατρικό φάκελο της ασθενούς και τα αρχεία του Νοσοκομείου, η ίδια προσήλθε στα εξωτερικά ιατρεία στις 8:40 π.μ., λόγω συσπάσεων. Η εξέταση ολοκληρώθηκε στις 9:10 π.μ. και αποφασίστηκε η διενέργεια επείγουσας καισαρικής τομής.

Στη συνέχεια, η ασθενής μεταφέρθηκε, στις 9.30 π.μ., στο χειρουργείο Covid – 19. Σύμφωνα με το ιατρικό αρχείο του Νοσοκομείου, το έμβρυο γεννήθηκε χωρίς σφυγμό, διασωληνώθηκε άμεσα και μεταφέρθηκε για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών. Η μητέρα μεταφέρθηκε άμεσα για νοσηλεία σε τμήμα Covid -19 και έλαβε εξιτήριο από το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου στις 4/3/2022.

Κατά την έξοδό της, ήταν σε καλή γενική κατάσταση και έλαβε οδηγίες από τους θεράποντες ιατρούς. Το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου έδωσε πλήρες αντίγραφο του ιατρικού φακέλου στην ασθενή και στον νομικό της εκπρόσωπο, μετά από αίτημα της ασθενούς στις 25/5/2022. Το προσωπικό του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου ενήργησε τάχιστα, με πλήρη επαγγελματισμό και ευσυνειδησία και τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα για έγκυες θετικές στην Covid -19».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ