Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Δικηγόροι Ιωάννας: «Η ζήλια και η κακία δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ψυχιατρικά προβλήματα»

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Δικηγόροι Ιωάννας: «Η ζήλια και η κακία δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ψυχιατρικά προβλήματα»

Παράσταση πολιτικής αγωγής προς υποστήριξη της κατηγορίας εναντίον της 35χρονης που φέρεται να πέταξε το καυστικό υγρό στο πρόσωπο της, δήλωσε σήμερα στον ανακριτή η 34χρονη Ιωάννα.

Την υποστήριξη της κατηγορίας έκανε το θύμα μέσω των πληρεξούσιων δικηγόρων της Απόστολου Λύτρα και Νίκου Αλέξανδρου, οι οποίοι ζήτησαν και έλαβαν και αντίγραφα της δικογραφίας.

“Σήμερα επισήμως πληροφορηθήκαμε τα στοιχεία της δικογραφίας. Η κατηγορουμένη έχει ήδη οδηγηθεί στις φυλακές, υπάρχει μία ηθική ικανοποίηση. Δεν μου κάνει εντύπωση που δεν απολογήθηκε, τα στοιχεία είναι συντριπτικά σε βάρος της» ανέφερε στους δημοσιογράφους ο κ Λύτρας.

Αναφερόμενος στα ζητήματα ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, ο Απόστολος Λύτρας σημείωσε πως “η ζήλια και η κακία δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ψυχιατρικά προβλήματα ενώ πρόσθεσε πως η κατηγορία είναι αρκούντως δεμένη”.

«Θα αναμέναμε έστω μία έμπρακτη μετάνοια» επισήμανε ο έτερος δικηγόρος της 34χρόνης, Νίκος Αλέξανδρος, προσθέτοντας πως η Ιωάννα όταν πληροφορήθηκε το γεγονός ένιωσε μία μικρή ηθική ικανοποίηση μέχρι τη τελική δικαίωση.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ