Κυριακή 01 Αυγούστου 2021

Συνεχίζει στη γραμμή της άρνησης η 35χρονη – Σ. Κεχαγιόγλου: «Δεν συνεργάζεται» – Πώς την περιγράφουν οι συνάδελφοί της

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Συνεχίζει στη γραμμή της άρνησης η 35χρονη – Σ. Κεχαγιόγλου: «Δεν συνεργάζεται» – Πώς την περιγράφουν οι συνάδελφοί της

Λίγα 24ώρα πριν η 35 χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα απολογηθεί στον ανακριτή, συνεχίζει να αρνείται όσα της αποδίδονται, σύμφωνα με τον συνήγορό της Σάκη Κεχαγιόγλου. Ο γνωστός ποινικολόγος που την επισκέπτεται στη ΓΑΔΑ όπου κρατείται από την Πέμπτη, μετά την προθεσμία που ζήτησε και πήρε προκειμένου να δώσει τις εξηγήσεις της, επισημαίνει ότι η φερόμενη δράστρια «δεν συνεργάζεται».

Την ίδια ώρα για έναν «καλό άνθρωπο» μιλούν οι συνάδελφοί της στους οποίους για την απουσία της την ημέρα που σημειώθηκε η επίθεση στην Ιωάννα είπε πως έπρεπε να πάει σε μια συνέντευξη για μία δουλειά ενώ την επομένη στο γραφείο ήταν « μια χαρά». Σημειώνεται ότι ενώπιον του εισαγγελέα ισχυρίστηκε πως πήρε άδεια για να φτιάξει τα νύχια της….

Ειδικότερα, μία συνάδελφός της στην κατάθεση που έδωσε ανέφερε πως «γενικά ήταν πολύ καλός άνθρωπος, χαρούμενη και ποτέ δεν είχαμε τσακωθεί. Δε γνωρίζω πολλά για την προσωπική της ζωή, από ότι μου είχε πει πάντως τους τελευταίους έξι μήνες δεν είχε κάποια σχέση. Παλαιότερα μου είχε πει ότι είχε σχέση με κάποιον Ν. αλλά χώρισαν και βρισκόντουσαν περιστασιακά μετά. Πριν μήνες αφού είχαν χωρίσει μου είπε ότι τον είχε δει σε μια καφετέρια στα Ιλίσια με μια γυναίκα που όπως μου είπε μοιάζει με Αλβανίδα. Δε μου είπε κάτι παραπάνω γι’ αυτό. Όσον αφορά στις 19 Μαΐου 2020 δεν θυμάμαι τι ώρα ήρθε στη δουλειά. Θυμάμαι όμως ότι όταν ήρθε μας είπε ότι την επόμενη μέρα 20 Μαΐου ήθελε άδεια για προσωπικούς λόγους, συγκεκριμένα για μια συνέντευξη….Στις 21 Μαΐου όπου την είδα πάλι στη δουλειά μου φάνηκε ότι ήταν μια χαρά.».

Άλλη συνάδελφος της καταθέτει πως «Στις 19 Μαΐου η Ε.μου ανέφερε ότι είχε κάποια σοβαρή προσωπική υποχρέωση και έπρεπε να απουσιάσει. Στις 21 Μαΐου που επέστρεψα στην εργασία μας μου ανέφερε έπειτα από σχετική μου ερώτηση ότι αιτήθηκε την μία μέρα άδειας διότι είχε κάποια επαγγελματικά ραντεβού για την εύρεση νέας εργασίας. Από τις φιλικές συζητήσεις που έχουμε κάνει στα πλαίσια του εργασιακού περιβάλλοντος έχω καταλάβει ότι δεν έχει κάποια σταθερή σχέση όσο διάστημα την γνωρίζω. Συγκεκριμένα μου έχει αναφέρει ότι έχει κάποιες περιστασιακές σχέσεις – ελεύθερες με κάποιον Ν.ο οποίος μένει κοντά στο σπίτι της και κάποιο Μ.από το χωριό της».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ