Τρίτη 05 Ιουλίου 2022

Απειλές με στόχο τον τουρισμό από τον «Ρουβίκωνα»

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Απειλές με στόχο τον τουρισμό από τον «Ρουβίκωνα»

Η διπλή επανεμφάνιση του Ρουβίκωνα, με το …μπογιάτισμα του κτηρίου του ΣΕΒ και την διανομή φυλλαδίων -σε τρεις γλώσσες- σε τουρίστες στα πλέον πολυσύχναστα σημεία του κέντρου της Αθήνας, προβλημάτισε πολύ όχι μόνο τα στελέχη της Κατεχάκη αλλά και της Κυβέρνησης. Και φυσικά όχι το πρώτο μέρος του εσωτερικής κατανάλωσης ελαιοχρωματισμού, αλλά το δεύτερο, το οποίο μπορεί να προκαλέσει πραγματικό πρόβλημα στην κορύφωση της τουριστικής περιόδου για την χώρα.

Ένα κείμενο αναρχικής ομάδας, που μιλάει για «ορατό κίνδυνο πολέμου μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας» και για «μαζικές κινητοποιήσεις εργατών», στα χέρια εκατοντάδων τουριστών, θα μπορούσε εύκολα να γίνει πρωτοσέλιδο θέμα σε κάποια ευρωπαϊκή ή αμερικανική εφημερίδα, ή «ζουμερό» ρεπορτάζ τηλεοπτικών σταθμών, ακόμη και τουριστικά ανταγωνιστικών χωρών της Ελλάδας.

Και για να μην μένουν αμφιβολίες ότι αυτός ήταν ο στόχος των μελών του Ρουβίκωνα, να πληγεί δηλαδή η τουριστική βιομηχανία της χώρας, στην καρδιά του καλοκαιριού, ιδρυτικό στέλεχος της αναρχικής συλλογικότητας, μετά την σύλληψη δύο συντρόφων του για την επίθεση με μπογιές στον ΣΕΒ, προχώρησε σε ανάρτηση στο Facebook, στην οποία αναφέρει, με την υπογραφή του:

«Παραμύθια της Χαλιμάς είναι και τα γάντια, και τα τσαντάκια, και η αλλαγή ρούχων και τα πρόσωπα που φαίνονται ξεκάθαρα σε βίντεο. Η παρέμβαση του Ρουβίκωνα έγινε σε μια αυστηρά φυλασσόμενη περιοχή πλησίον της βουλής (χωρίς να συλληφθεί φυσικά κανείς) και οι προσαγωγές των συντρόφων μας έγιναν ώρα μετά στους Αμπελόκηπους κοντά στα σπίτια τους. Η μέθοδος που ακολουθήθηκε, η γνωστή και δοκιμασμένη επί ΣΥΡΙΖΑ. Άτομο της κρατικής ασφάλειας “αναγνώρισε” από βίντεο γνωστά μέλη της ομάδας μας με βάση σωματότυπο, γλώσσα του σώματος και τον λοβό του αυτιού. Τακτική που χρησιμοποιεί κατά κόρον η ασφάλεια απέναντι μας τα τελευταία χρόνια και με μαθηματική ακρίβεια καταρρέει στα δικαστήρια. Ουσιαστικά η ΝΔ χρησιμοποιεί τις μεθόδους του ΣΥΡΙΖΑ που είδαμε ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ να κάνουμε δράσεις.

Εν συντομία: Αν η δεξιά κλιμακώσει την καταστολή απέναντι μας με συγκεκριμένες κινήσεις θα πράξουμε και εμείς ανάλογα. Αν το επόμενο διάστημα κινηθούν με “μηδενικές ανοχές” θα λάβουν χώρα δεκάδες παρεμβάσεις της ομάδας στα πιο τουριστικά μέρη της πρωτεύουσας. Παρεμβάσεις που έχουν ετοιμαστεί ήδη. Σήμερα σουλατσάραμε επί ώρα στο μουσείο της Ακρόπολης και στην Αρεοπαγίτου χωρίς να γίνουμε αντιληπτοί από κανέναν (Εγώ σήμερα προσπαθούσα να ηρεμήσω τον υπεύθυνο ασφάλειας του μουσείου της Ακρόπολης).

Κανονίστε να μην υπάρξει κλιμάκωση από μεριά σας, αλλιώς θα δείτε παρεμβάσεις δεκάδων ατόμων σε όλα τα τουριστικά μέρη και τους νεόφερτους μαυροντυμένους κομάντο με τα αυτόματα και τα βανάκια να κυνηγάνε διαδηλωτές μπροστά στα έντρομα μάτια Γερμανών τουριστών.

ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕΒ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕ».

Πηγή: astinomiko.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ