Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

Απομακρύνθηκαν οι καταληψίες από το πρώην στρατόπεδο Παπαδογιωργή

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Απομακρύνθηκαν οι καταληψίες από το πρώην στρατόπεδο Παπαδογιωργή

Συντονισμένη επιχείρηση του δήμου Πειραιά και της Ελληνικής Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε για την απομάκρυνση των παράνομα διαμενόντων στο πρώην στρατόπεδο Παπαδογιωργή.

Συγκεκριμένα, δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας με τη συνδρομή της Δημοτικής Αστυνομίας, επιχείρησαν και απομάκρυναν τους καταληψίες -για τη συμπεριφορά των οποίων υπήρχαν καταγγελίες από περιοίκους- παρουσία του αστυνομικού διευθυντή Πειραιά ταξίαρχου Παναγιώτη Γεωργόπουλου, του αστυνομικού διευθυντή Πειραιά Βαγγέλη Λινάρδου και του διοικητή του αστυνομικού τμήματος Καμινίων Βασίλη Κούβαρη. Αμέσως μετά την επιχείρηση, εργαζόμενοι της υπηρεσίας Καθαριότητας, προχώρησαν στον καθαρισμό του χώρου, απομακρύνοντας απορρίμματα και άλλα υλικά με τα απορριμματοφόρα του δήμου, ενώ εργαζόμενοι του Μηχανολογικού-Ηλεκτρολογικού προχώρησαν σε παρεμβάσεις στο στρατόπεδο. Επιπλέον και σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του δήμου Πειραιά εργαζόμενοι της υπηρεσίας Πρασίνου θα υλοποιήσουν τις απαραίτητες εργασίες για την αναβάθμιση του πρασίνου.

Στην επιχείρηση ήταν παρόντες ο αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Δημήτρης Καρύδης, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Παναγιώτης Ρέππας, η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Περιβάλλοντος & Πρασίνου κ. Αντωνία Καρακατσάνη, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Μηχανολογικού-Ηλεκτρολογικού Λεωνίδας Μανωλάκος, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Δημοτικής Περιουσίας και Κτηματολογίου Τάσος Μαρκαριάν και ο πρόεδρος της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας Τάσος Πούλος.

Σημειώνεται πως μετά τον καθαρισμό και τον εξωραϊσμό του πρώην στρατοπέδου ο χώρος αποδόθηκε ξανά στους κατοίκους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ