Πέμπτη 03 Δεκεμβρίου 2020

Βενιζέλος μαινόμενος: Η Γεννηματά κάνει το ΚΙΝΑΛ… ουρά του ΣΥΡΙΖΑ

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Βενιζέλος μαινόμενος: Η Γεννηματά κάνει το ΚΙΝΑΛ… ουρά του ΣΥΡΙΖΑ

Μύδρους κατά της Φώφης Γεννηματά, εξαπολύει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά την ενημέρωσή του απο την επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ ότι δεν πρόκειται να ηγηθεί εκείνος του Ψηφοδελτίου Επικρατέιας του κόμματος στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, αλλά ο Γιώργος Καμίνης.

Ο κ. Βενιζέλος, με το γνωστό σκωπτικό του ύφος, αναφερόμενος σε όσα διημείφθησαν στην συνάντηση του με την Φώφη Γεννηματά, αφού κάνει μια παράθεση όσων του είπε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, έκανε γνωστό ότι “δεν την ευχήθηκε καλή επιτυχία”, επεσήμανε ότι με την τακτική της η κ. Γεννηματά “καθιστά το ΚΙΝΑΛ ουρά του ΣΥΡΙΖΑ” και προαναγγέλοντας την αυτονόμηση του επισημαίνει ότι “πλέον, χωρίς κομματικές δεσμεύσεις, θα υπερασπιστεί δυναμικά τις θέσεις μου για το μέλλον της Πατρίδας”.

Η δήλωση του Ευάγγελου Βενιζέλου

“Η κυρία Φώφη Γεννηματά ζήτησε να συναντηθούμε σήμερα. Στη συνάντηση μας μου είπε πως θεωρεί ότι έχουμε διαφορές ως προς τη γραμμή του ΚΙΝΑΛ, ότι είχε υποθέσει πως επιθυμώ να διαδραματίζω ένα ευρύτερο ρόλο και ότι σε κάθε περίπτωση έχει δεσμευθεί να τοποθετήσει στη θέση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΚΙΝΑΛ άλλο πρόσωπο. Μου είπε επίσης ότι δεν θα ήθελε να φανεί ότι δεν στηρίζω εκλογικά το ΚΙΝΑΛ και ως εκ τούτου η τελευταία θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας θα μπορούσε να καλυφθεί από εμένα.

Ευχαρίστησα την κυρία Γεννηματά γιατί αντιλαμβάνεται το ρόλο μου ως ευρύτερο, αυτό όμως αντιφάσκει με την πρόταση της για τη συμμετοχή μου στην τελευταία θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας. Εξέφρασα τη βεβαιότητα μου ότι αντιλαμβάνεται πλήρως τις πολιτικές συνέπειες της επιλογής της. Δεν της ευχήθηκα καλή επιτυχία σε ένα σχέδιο που καθιστά το ΚΙΝΑΛ ουρά του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά την ευχαρίστησα γιατί θα έχω πλέον τη δυνατότητα, χωρίς κομματικές δεσμεύσεις, να υπερασπιστώ δυναμικά τις θέσεις μου για το μέλλον της Πατρίδας”.

πηγή: ant1news

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ