Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

Δεν γνωρίζει κανένα πολιτικό πρόσωπο τονίζει ο δικηγόρος του εκδότη και διαφημιστή που ελέγχεται για την υπόθεση της Novartis

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Δεν γνωρίζει κανένα πολιτικό πρόσωπο τονίζει ο δικηγόρος του εκδότη και διαφημιστή που ελέγχεται για την υπόθεση της Novartis

Καμία συναλλαγή με πολιτικά πρόσωπα δεν είχε ο εκδότης και διαφημιστής ο οποίος φέρεται να λειτουργούσε ως «μεσάζων» σε εικαζόμενο ξέπλυμα βρώμικου χρήματος από τη φαρμακοβιομηχανία Novartis.

Αυτό τονίζει ο συνήγορός του, Απόστολος Λύτρας. «Δεν υπάρχει καμία υπερτιμολόγηση στις συναλλαγές και τις διαφημίσεις της Novartis που καταχωρίζονταν στο περιοδικό του εντολέα μου (δηλαδή οι χρεώσεις της Novartis ήταν αντίστοιχες με τις χρεώσεις των άλλων εταιριών). Επίσης, δεν υφίσταται εικονικότητα στις συναλλαγές, όλα τα τιμολόγια αντιστοιχούν σε υπηρεσίες που παρείχε ο εντολέας μου στη Novartis.

Ο ίδιος δεν γνωρίζει κανένα πολιτικό πρόσωπο, δεν είχε ποτέ οποιαδήποτε επαφή με πολιτικό πρόσωπο, πολλώ δε μάλλον συναλλαγές ή γνώση για συναλλαγές τρίτων με πολιτικά πρόσωπα.

Τη σχέση του με τον κ. Φρουζή και άλλους υπαλλήλους της Novartis θα την εξηγήσω ενώπιον των αρμόδιων εισαγγελικών αρχών».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ