Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

Είκοσι τρεις χιλιάδες δολάρια στοίχισε σε 71χρονο η γειτνίασή του με τον Τζάστιν Θερού

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Είκοσι τρεις χιλιάδες δολάρια στοίχισε σε 71χρονο η γειτνίασή του με τον Τζάστιν Θερού

Δύσκολο είναι να είσαι γείτονας του Τζάστιν Θερού. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από ρεπορτάζ στο Page Six, σύμφωνα με το οποίο ο γείτονάς του Νόρμαν Ρέσνικοου αναγκάστηκε να καταβάλει 23 χιλιάδες δολάρια για ανάρμοστη συμπεριφορά απέναντι στον διάσημο ηθοποιό.

Ο Θερού μήνυσε τον 71χρονο γείτονά του κατηγορώντας τον ότι παρενόχλησε αυτόν και την τότε σύζυγό του Τζένιφερ Άνιστον γιατί δεν είχαν τοποθετήσει ηχομόνωση κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης του σπιτιού τους.

«Η δικαστική εντολή δεν αρκεί για να εμποδίσει την καθαρά αδιανόητη συμπεριφορά του κ. Ρέσνικοου» δήλωσε ο δικηγόρος του Θερού, Έρικ Σέρμαν.

Ο δικηγόρος του ηθοποιού ισχυρίστηκε ότι ο Ρέσνικοου απέστειλε απειλητικό e-mail προς το ζευγάρι, ενώ από την πλευρά του ο δικηγόρος του 71χρονου δήλωσε ότι ο πελάτης του «έπεσε θύμα εκδίκησης».

Τελικά ο Ρέσνικοου κλήθηκε να πληρώσει συνολικά 23 χιλιάδες δολάρια, 20 χιλιάδες προς τον ηθοποιό και 3 χιλιάδες για τα δικαστικά έξοδα.

Ο Θερού ισχυρίστηκε ακόμα ότι ο γείτονάς του είχε παραβιάσει την ιδιοκτησία του, κοίταξε μέσα από τα παράθυρα του σπιτιού του, παρενόχλησε τους εργάτες και κατέστρεψε τον κισσό που μεγάλωνε μεταξύ της κοινόχρηστης οροφής τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ