Σάββατο 10 Ιουνίου 2023
ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΧΑΡΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Επιδόθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας η Έκθεση Πεπραγμένων της ΑΔΑΕ

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Επιδόθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας η Έκθεση Πεπραγμένων της ΑΔΑΕ

Ο νέος Πρόεδρος της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) Χ. Ράμμος, μαζί με τον Αντιπρόεδρο Μ. Σακκά επισκέφθηκαν την Τρίτη 16 Ιουλίου τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας  Π. Παυλόπουλο και του ενεχείρισαν την Έκθεση Πεπραγμένων της Αρχής του έτους 2018.

Κατά την διάρκεια της εν λόγω συνάντησης ο Πρόεδρος της Αρχής ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την τρέχουσα κατάσταση της ΑΔΑΕ και για τον σχεδιασμό του σε σχέση με τη λειτουργία της Αρχής και την εν γένει αναβάθμισή της.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχάρη τον Χ. Ράμμο για την επιλογή του, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην Αρχή και ενθάρρυνε τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της Αρχής στην εκτέλεση του έργου τους.

Ο  Αντιπρόεδρος Μ. Σακκάς ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για επί μέρους θέματα των πεπραγμένων του παρελθόντος ημερολογιακού έτους.

Στη φωτογραφία: Ο Πρόεδρος της ΑΔΑΕ Χ. Ράμμος (αριστερά) και ο Αντιπρόεδρος Μ. Σακκάς παρέδωσαν σήμερα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Π. Παυλόπουλο την Έκθεση Πεπραγμένων της Αρχής

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ