Σάββατο 15 Μαϊου 2021

Νατάσα Ξεπαπαδέα: «Έχω παραιτηθεί από το 2015 από την οικογενειακή εταιρία»

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Νατάσα Ξεπαπαδέα: «Έχω παραιτηθεί από το 2015 από την οικογενειακή εταιρία»

Για αντιπερισπασμό από το σκάνδαλο της Novartis κάνει λόγο η Γενική Γραμματέας κατά της Διαφθοράς Νατάσα Ξεπαπαδέα σε ανακοίνωσή της σχετικά με νέο δημοσίευμα που την εμφανίζει μέλος εταιρίας που αναλάμβανε δημόσια έργα. Η κ. Ξεπαπαδέα ξεκαθαρίζει ότι έχει παραιτηθεί από το 2015 από την οικογενειακή εταιρία, κάνοντας λόγο για «καμπάνια σπίλωσης» σε βαρος της.

Ειδικότερα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Συνεχίζεται για τέταρτη μέρα και με μεγαλύτερη ένταση, μήπως και δημιουργηθεί αντιπερισπασμός για την υπόθεση Novartis, η καμπάνια σπίλωσης και κατασυκοφάντησής μου από την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και άλλα Μέσα παραπληροφόρησης.  

Αφού απέτυχε η προσπάθεια να παρουσιαστώ ως στενή συνεργάτης ενός προσώπου, το οποίο μου είναι παντελώς άγνωστο και να εμφανιστώ ως δικηγόρος με επαγγελματική δράση δήθεν εις βάρος του δημοσίου, σήμερα μου αποδίδεται η ιδιότητα μέλους Διοικητικού Συμβουλίου οικογενειακής επιχείρησης, από το οποίο έχω παραιτηθεί το Μάιο 2015. 

Αντιλαμβάνομαι ότι με το έργο της η Γενική Γραμματεία για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς έχει ταράξει τα ισχυρά οικονομικά συμφέροντα, που ανενόχλητα λυμαίνονταν τη χώρα για δεκαετίες. Ενημερώνουμε τους κατ’ επάγγελμα λασπολόγους και τα πανικόβλητα αφεντικά τους, ότι δεν φοβόμαστε, δεν υποχωρούμε από τον αγώνα μας για κάθαρση του δημοσίου βίου. Ενάντια στα ιδιωτικά συμφέροντα των λίγων, προτάσσουμε το δημόσιο συμφέρον, το οποίο υπερασπιζόμαστε και θα υπερασπιζόμαστε επίμονα και αδιάκοπα, μέσα από τη δράση της Γενικής Γραμματείας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς. 

Συνιστούμε ψυχραιμία και καλή δύναμη. Δεν κάνουμε βήμα πίσω».

Δείτε τα έγγραφα:

1554801385880751

1554801404642365

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ