Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

Οι δικηγόροι της Θεσσαλονίκης… «όπλισαν»!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Οι δικηγόροι της Θεσσαλονίκης… «όπλισαν»!

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης και η Επιτροπή Πολιτισμού διοργάνωσαν έκθεση φωτογραφίας σε συνεργασία με τη Β΄ Κοινότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης, στη Βίλα Πετρίδη, στην οδό Αναγεννήσεως 10.

«Υπερασπιστές» και «κατήγοροι», για άλλη μια φορά όπλισαν τις μηχανές τους και έβγαλαν προς τα έξω τον πολυδιάστατο χαρακτήρα τους και η Επιτροπή Πολιτισμού του Δ.Σ.Θ., με πρόεδρο την Ευαγγελία Τσιάλτα, ενθαρρύνει και στηρίζει τις δράσεις αυτές.

Οι δικηγόροι που παίρνουν μέρος είναι οι : Aλεξάνδρα Γωγούση, Αλεξία Ακριτίδου, Αναστάσιος Μαυροδόντης, Άνυ Δημητρίου, Αστέριος-Νικόλαος Λιόντας, Αυγέρης Χαντζόπουλος, Αφροδίτη Νέστορα, Βαρβάρα Κουκουτσέλου, Γεώργιος Χατζηγιαννάκης, Δημήτριος Τσινικόπουλος, Δέσποινα, Διονυσοπούλου, Δώρα Βασιλειάδου, Ελένη Μπεγκιασβίλι, Ελισάβετ Τσινικοπούλου, Καλυψώ Γούλα, Κωστούλα Μαζαράκη, Μαρία Σέμπρου, Νικολέττα Καρβαριώτη, Παρασκευή Κουντούρη, Ράνια Σαλπιστή, Σοφία Πιτσιούνη, Σοφοκλής Πενλίδης, Στυλιανή Τρωιανού,  Χρήστος  Κουρτίδης, Χριστίνα Σπύρου, Χρύσα Βογιατζή, Χρυσοβαλάντης-Κωνσταντίνος Παπαθανασίου

Η δικηγόρος και υποψήφια ευρωβουλευτής Καλυψώ Γούλα δήλωσε:

«Μου αρέσει πολύ να φωτογραφίζω. Μάλιστα, εκτός από φωτογραφικές μηχανές, είχα αγοράσει έναν ασπρόμαυρο εκτυπωτή κάπου γύρω στο 1990 και παιδευόμουν να εκτυπώνω τα ασπρόμαυρα φιλμ ILFORD που αγόραζα σε ποσότητες.

Επί σειρά ετών στις διακοπές, κουβαλούσα τη μηχανή μου και φακούς μέσα στο «βαλιτσάκι του τρόμου», όπως το αποκαλούσε η φίλη μου η Εύη, γιατί ήμουν συνέχεια με τη φωτογραφική μηχανή στα χέρια για να αιχμαλωτίσω τη στιγμή και τη σκηνή.

Τα τελευταία χρόνια, η αλήθεια είναι ότι δεν έχω τόσο χρόνο, η αγαπημένη μου όμως φωτογραφική απεικόνιση είναι τα κτίρια, σε πόλεις της Ευρώπης αλλά και της Αμερικής που έχω επισκεφθεί και θέλω σύντομα να κάνω μια έκθεση με όλες αυτές τις φωτογραφίες. Η ενασχόλησή μου με τη φωτογραφία είναι αναγκαία διέξοδος από την καθημερινότητα της προετοιμασίας και της παρουσίας στα ποινικά Δικαστήρια, της συγγραφής των δικογράφων και της εκδίκασης των υποθέσεων και πιστεύω ότι και οι υπόλοιποι συνάδελφοι που εκθέτουμε τα έργα μας αισθάνονται παρόμοια».

πηγή: grtimes.gr

Έκθεση :«Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΑΤΙΑ». Επιμέλεια έκθεσης Δημήρτης Τσελούδης Διάρκεια: 12 μέχρι 30 Ιουνίου Ώρες επισκεψιμότητας 09.00 – 14.00. Χώρος: Βίλα Πετρίδη

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ