Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

Ο Αδωνις Γεωργιάδης ζητά με αγωγή από την Novartis 2.000.000€!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ο Αδωνις Γεωργιάδης ζητά με αγωγή από την Novartis 2.000.000€!

Αγωγή κατά της Novartis με την οποία ζητά 2 εκ. ευρώ από την φαρμακοβιομηχανία ως αποζημίωση για ηθική βλάβη, κατέθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο  αντιπρόεδρος της ΝΔ, αφού επιτείθεται στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, κατηγορώντας την για “μια οργανωμένη και πολιτικά αήθη προσπάθεια αποδόμησης και σπίλωσης των πολιτικών της αντιπάλων”, επισημαίνει ότι “ουδέποτε είχα σχέσεις με την Novartis και ουδέποτε δέχθηκα από οποιοδήποτε στέλεχος της εταιρείας χρηματικό ποσό, προκειμένου δήθεν να λάβω αποφάσεις υπέρ των συμφερόντων της”. Αντίθετα, σημειώνει, “κατά τη διάρκεια της θητείας μου οι υπουργικές μου αποφάσεις έπληξαν, αντί να εξυπηρετήσουν, όπως υποστηρίζουν οι συκοφάντες μου, τα συμφέροντα της Novartis…”.

Στρέφεται δε κατά της εταιρείας και των εκπροσώπων της τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Βασιλεία  που εδρεύει η πολυεθνική καθώς όπως λέει “ οι εναγόμενοι καίτοι γνωρίζουν πολύ καλά το ψευδές και συκοφαντικό των όσων εις βάρος μου διακινούνται , γνωρίζουν δηλαδή ότι ουδέποτε είχα οποιαδήποτε επιλήψιμη συναλλαγή με αυτούς και ειδικά με τις εναγόμενες εταιρείες, και ουδέποτε έλαβα έστω και αντάλλαγμα…κι ενώ τους κάλεσα να λάβουν ξεκάθαρη θέση και να τα διαψεύσουν… επέλεξαν να σιωπήσουν και να αφήσουν τις σε βάρος μου ταπεινωτικές κατηγορίες να αιωρούνται επιλέγοντας να μην διαταραχθούν οι σχέσεις τους με την κυβέρνηση, που είναι ο πελάτης…” 

Διαβάστε όλη την ΑΓΩΓΗ Α_ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ