Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

Ρήξη με αποχώρηση του Σταμάτη Μαλέλη από το ΚΙΝΑΛ

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ρήξη με αποχώρηση του Σταμάτη Μαλέλη από το ΚΙΝΑΛ

Τίτλοι τέλους στη σχέση του Σταμάτη Μαλέλη με το Κίνημα Αλλαγής μια και μετά τη συνάντηση που είχε με την πρόεδρο του κινήματος, Φώφη Γεννηματά, συμφώνησαν ότι διαφωνούν σε… όλα!

Μετά το «διαζύγιο» ο Σταμάτης Μαλέλης δήλωσε:

«Σήμερα συναντήθηκα με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, κ. Φώφη Γεννηματά. Στη μεταξύ μας συνάντηση επικυρώθηκε αυτό που συμβαίνει εδώ και δυο μήνες. Η διάσταση απόψεων και προσεγγίσεων για τα χαρακτηριστικά που πρέπει να λάβει η μεγάλη δημοκρατική παράταξη. Η κ. Γεννηματά, όπως έχει κάθε δικαίωμα, σκοπεύει να δρομολογήσει αλλαγές στην κομματική διάρθρωση, με τις οποίες εγώ δεν συμφωνώ.

Την ευχαρίστησα για τη συνεργασία. Θέλω να διαβεβαιώσω όλους, ότι θα συνεχίσω να παλεύω για ένα προοδευτικό και ριζοσπαστικό Κίνημα και για μια μεγάλη δημοκρατική παράταξη που θα είναι σε ετοιμότητα να προστατεύσει την κοινωνία, τις κατακτήσεις της και κυρίως το κοινωνικό κράτος.

Πιστεύω ότι έρχονται δύσκολες μέρες για τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους και το Κίνημα πρέπει να είναι μπροστά με καθαρές και όχι αμφίσημες απόψεις.

Την κριτική μου σε πράξεις και παραλείψεις που οδήγησαν το ΚΙΝΑΛ να χάσει την ηγεμονία του προοδευτικού χώρου, θα την ασκήσω στα όργανα του κόμματος. “Εκπτώσεις” στις αρχές μου και στις ιδέες μου δεν κάνω. Θέσεις τις οποίες δεν πιστεύω, δεν μπορώ να υπηρετήσω».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ