Τετάρτη 02 Δεκεμβρίου 2020

Στην αντεπίθεση περνάει ο Γ. Καρκάς – Μήνυσε τον ταξιτζή

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Στην αντεπίθεση περνάει ο Γ. Καρκάς – Μήνυσε τον ταξιτζή

Στην αντεπίθεση περνά μέσα από τις φυλακές όπου συνεχίζει να κρατείται εδώ και έξι μήνες ο 29χρονος ηθοποιός Γιώργος Καρκάς, καταθέτοντας μήνυση κατά του 24χρονου οδηγού ταξί που τον κατηγορεί για βιασμό. Μετά και την απόρριψη του αιτήματος αποφυλάκισής του από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, ο ηθοποιός στρέφεται κατά του 24χρονου κατηγορώντας τον για συκοφαντική δυσφήμιση, ψευδή καταμήνυση, ψευδορκία, ψευδή ανωμοτί κατάθεση καθώς και πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Την ίδια ώρα, με υπόμνημά του προς το αρμόδιο συμβούλιο που θα εξετάσει την παράταση της προσωρινής του κράτησης για ένα ακόμη εξάμηνο, επιμένει πως δεν είναι ύποπτος  φυγής ή τέλεσης αξιόποινων πράξεων και ζητά να αποφυλακιστεί. Υπενθυμίζεται πως το «όχι» που εισέπραξε από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών είναι το δεύτερο, μετά την απορριπτική διάταξη της ανακρίτριας που έκρινε ότι πρέπει να παραμείνει στη φυλακή. Ο κατηγορούμενος ηθοποιός που από την πρώτη στιγμή δηλώνει αθώος, κάνει λόγο για κακόβουλες ενέργειες σε βάρος του από τον 24χρονο.

«Ο συγκεκριμένος άνθρωπος ψεύδεται και όλο αυτό έχει γίνει από δόλο», αναφέρει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του μέσα από τις φυλακές, εμμένοντας στον ισχυρισμό του ότι ο φερόμενος βιασμός του δεν είναι παρά αποκύημα της φαντασίας του 24χρονου.

«To πρώτο διάστημα που ο Γιώργος ήταν στο νοσοκομείο, ελήφθησαν υπόψη μόνο όσα υποστήριξε η πλευρά του οδηγού ταξί, δεν ρωτήθηκε καν ο Γιώργος, δεν ακούστηκε η δική του θέση», ανέφερε μεταξύ άλλων, στην εκπομπή “Αλήθειες  με τη Ζήνα” στο star, ο συνήγορός του Βασίλης Ταουξής που έχει αναλάβει εδώ και δύο εβδομάδες την υπεράσπισή του.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, προκύπτει το ερώτημα πως, ενώ ο ηθοποιός βρέθηκε λιπόθυμος και μεταφέρθηκε από το υποτιθέμενο θύμα στο νοσοκομείο, στη συνέχεια βρέθηκε να αντιμετωπίζει ο ίδιος κακουργηματικές κατηγορίες!

«Είναι θύμα κακόβουλων ενεργειών, πλήρους παραποίησης αποδεικτικών στοιχείων και χάλκευσης της υπόθεσης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ταουξής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ