Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Ούτε κουβέντα για Σαλμά στην “ανάκριση” στον ΣΚΑΪ

NEWSROOM icon
NEWSROOM
ΣΥΡΙΖΑ: Ούτε κουβέντα για Σαλμά στην “ανάκριση” στον ΣΚΑΪ

Η παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στον ΣΚΑΪ το πρωί έδωσε αφορμή στον ΣΥΡΙΖΑ για νέα επίθεση, με φόντο την καταγγελία της Ένωσης Δικαστών Εισαγγελέων για την τηλεφωνική παρέμβαση του βουλευτή της ΝΔ Μάριου Σαλμά για δικαστική υπόθεση που τον αφορά.

«Ο κ. Μητσοτάκης σε μια ακόμη πολύ «δύσκολη» συνέντευξη στον ΣΚΑΙ, που θα καταχωρηθεί μαζί με πολλές άλλες στο αρχείο ως παράδειγμα αντικειμενικής και αμερόληπτης δημοσιογραφιας, δεν έκρινε σκόπιμο -αφού δεν ρωτήθηκε άλλωστε- να πει κουβέντα για τις σοβαρές καταγγελίες περί ωμής παρέμβασης στη Δικαιοσύνη σε βάρος του βουλευτή του κ. Σαλμά, ενώ ξεπέταξε σε τριάντα δευτερόλεπτα το σκάνδαλο νοβαρτις», ανέφερε αρχικά ο ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε:

«Μας είπε μόνο ότι έβγαλε τη χώρα από την κρίση και ότι παρέλαβε από τον επάρατο ΣΥΡΙΖΑ δημοσιονομικό κενό το οποίο αυτός μετέτρεψε σε υπερπλεόνασμα. Ούτε ο Χουντίνι τέτοια μαγικά».

«Αναμένοντας πότε ο κος Μητσοτάκης θα τολμήσει να δώσει μια κανονική συνέντευξη με αληθινές ερωτήσεις, περιμένουμε τουλάχιστον μια απάντηση στο ερώτημα της ημέρας: Θα διατηρήσει ως βουλευτή της ΝΔ τον κ. Σαλμά μετά τις χθεσινές καταγγελίες της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, επικροτώντας έτσι τις πρακτικές αυτές ή θα τον αποπέμψει;», προσθέτει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ