Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Απίστευτο! Χωρίς παιδίατρο το νοσοκομείο Σάμου λόγω… διακοπών!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Απίστευτο! Χωρίς παιδίατρο το νοσοκομείο Σάμου λόγω… διακοπών!

Αυτά μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν! Το νοσοκομείο Σάμου έμεινε χωρίς παιδίατρο από τις 12 Ιουλίου, λόγω άδειας της μοναδικής παιδιάτρου που εργάζεται εκεί

Και αυτό τη στιγμή που νοσηλεύονται εννέα παιδάκια και το νησί βρίσκεται σε καλοκαιρινή περίοδο που ο τουρισμός είναι ιδιαίτερα αυξημένος

Όπως αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ, στην Παιδιατρική Κλινική του νοσοκομείου η υπηρεσία παιδιάτρου είναι απαραίτητη και για τους τοκετούς, αλλά και για τα χειρουργεία των παιδιών.

Επίσης τονίζουν ότι, «το Νοσοκομείο έχει μείνει με μία παιδίατρο εδώ και 8 μήνες, η οποία εφημερεύει κάθε ημέρα, χωρίς να της χορηγούνται ρεπό και άδειες» και «το πρόβλημα έχει επανειλημμένως αναδειχθεί χωρίς όμως να έχει επιλυθεί».

Το Νοσοκομείο Σάμου διαθέτει Παιδιατρική Κλινική εννέα κλινών και εξυπηρετεί 30.000 εντόπιο πληθυσμό, 4.000 μετανάστες-πρόσφυγες και εκατοντάδες παραθεριστές το καλοκαίρι.

Η Ομοσπονδία ζητάει από τον υπουργό Υγείας την άμεση επίλυση του προβλήματος, καθώς όπως τονίζει «κινδυνεύουν τα παιδάκια που βρίσκονται στο νησί».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ