“Κρατούμενος” έκανε πρόταση γάμου στην δόκιμη αστυνομικό και… καταδικάστηκε σε ισόβια! (video)

Μια απίστευτη έκπληξη περίμενε την δόκιμο αστυφύλακα, όταν μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου εμφανίστηκε ως “κατηγορούμενος” ο φίλος της με στολή κρατούμενου και χειροπέδες, ο οποίος στη συνέχεια της έκανε πρόταση γάμου. Η Tίφανυ Άλισον, ασκούμενη αστυνομικός στην πολιτεία του Mississippi των ΗΠΑ, είχε μόλις καθίσει στο έδρανο για να ξεκινήσει την εργασία της καθώς […]

NEWSROOM
“Κρατούμενος” έκανε πρόταση γάμου στην δόκιμη αστυνομικό και… καταδικάστηκε σε ισόβια! (video)

Μια απίστευτη έκπληξη περίμενε την δόκιμο αστυφύλακα, όταν μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου εμφανίστηκε ως “κατηγορούμενος” ο φίλος της με στολή κρατούμενου και χειροπέδες, ο οποίος στη συνέχεια της έκανε πρόταση γάμου.

Η Tίφανυ Άλισον, ασκούμενη αστυνομικός στην πολιτεία του Mississippi των ΗΠΑ, είχε μόλις καθίσει στο έδρανο για να ξεκινήσει την εργασία της καθώς άρχιζε η ακρόαση των δικαστικών υποθέσεων της μέρας. Κι ενώ ο δικαστής άρχιζε να διαβάζει το πινάκιο των υποθέσεων, οι αστυφύλακες έφεραν μέσα στη δικαστική αίθουσα τον «κατηγορούμενο» που δεν ήταν άλλος από το «αίσθημα» της Τίφανυ, o Mπρέτ.

Ξαφνικά εκείνη, μόλις συνειδητοποιεί ότι ο σιδηροδέσμιος «κατηγορούμενος» είναι ο φίλος της, παθαίνει σοκ και μένει με ανοιχτό το στόμα. Κοιτάζει αμήχανα μέσα στην αίθουσα, ψάχνοντας μια εξήγηση και τότε ο φίλος της αρχίζει να απολογείται στο δικαστήριο ότι είναι ένοχος, επιτείνοντας το σοκ και τη σύγχυση της φιλενάδας του.

Εκείνος ομολογεί: «Είμαι ένοχος για τον τρελό μου έρωτα για το κορίτσι των ονείρων μου. Είναι η καλύτερη μου φίλη και θα την αγαπώ για πάντα».

Ο δικαστής φωνάζει την Τίφανυ να πλησιάσει στην έδρα και ο «κατηγορούμενος» φίλος της γονατίζει μπρος της, της δίνει το μονόπετρο δαχτυλίδι του γάμου και της λέει: «είμαι έτοιμος για τα ισόβια μου αγάπη μου». Όσοι παρευρίσκονταν στο δικαστήριο, αστυνομικοί, δικηγόροι και το κοινό, ξεπερνώντας το αρχικό σοκ, ξεσπούν σε χειροκροτήματα…

πηγή: legalnews24.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ