Ποιοι θα πάνε στην κάλπη με… γεμάτες τσέπες!

Πλησιάζοντας προς τις διαδοχικές εκλογές της 26ης Μαΐου πολλές κατηγορίες εργαζομένων και συνταξιούχων θα εισπράξουν διάφορα επιδόματα. Αυτά είναι: Επίδομα παιδιού: Στα τέλη Μαΐου (23-24) αναμένεται η πληρωμή της β’ δόσης. Προνοιακά επιδόματα: Εγκρίθηκε δαπάνη από τον ΟΠΕΚΑ, ύψους 52.000.000 ευρώ προκειμένου να επιχορηγηθεί ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) και να καλυφθούν δαπάνες χορήγησης […]

NEWSROOM

Πλησιάζοντας προς τις διαδοχικές εκλογές της 26ης Μαΐου πολλές κατηγορίες εργαζομένων και συνταξιούχων θα εισπράξουν διάφορα επιδόματα.

Αυτά είναι:

Επίδομα παιδιού: Στα τέλη Μαΐου (23-24) αναμένεται η πληρωμή της β’ δόσης.

Προνοιακά επιδόματα: Εγκρίθηκε δαπάνη από τον ΟΠΕΚΑ, ύψους 52.000.000 ευρώ προκειμένου να επιχορηγηθεί ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) και να καλυφθούν δαπάνες χορήγησης προνοιακών παροχών σε χρήμα σε Άτομα με Αναπηρία. Αυτό ορίζει απόφαση της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου, η οποία αναρτήθηκε στη «Διαύγεια». Σύμφωνα με το aftodioikisi.gr πιθανότερη ημερομηνία πληρωμής είναι η 24η Μαΐου 2019.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr