Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Γιώργος Καρκάς: «Δεν είμαι βιαστής. Κατασκευασμένη η μήνυση».

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Γιώργος Καρκάς: «Δεν είμαι βιαστής. Κατασκευασμένη η μήνυση».

«Απαράδεκτο» θεωρεί το να κατηγορείται για βιασμό ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς  που φέρεται να επιτέθηκε στον 24χρονο ταξιτζή το βράδυ της 13ης Νοεμβρίου.

Στο αίτημα αποφυλάκισης που κατέθεσε και αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα Realnews δίνει μία διαφορετική εικόνα από εκείνη που περιγράφει το φερόμενο θύμα. «Πατώντας» μάλιστα στα στοιχεία που κατέγραψε η ΤΑΧΙS BEAT (διαδρομή που ακολούθησε το όχημα και κινήσεις του οδηγού), υποστηρίζει ότι αποδεικνύεται η δική του εκδοχή. Συγκεκριμένα, όπως λέει,  φαίνεται από τα εν λόγω στοιχεία  ότι στον Βοτανικό, την ίδια ώρα που  το κατά δήλωσή του θύμα  ισχυρίζεται πως  του επιτέθηκε   μέσα στο ταξί ενόσω ήταν σε ημιλυπόθυμη κατάσταση λόγω ουσιών που του είχε δώσει, το στίγμα του τον δείχνει να περιφέρεται  μέσα στο άλσος. Και μάλιστα φαίνεται να επιβεβαιώνεται και ο ισχυρισμός του φερόμενου δράστη ότι τον κάλεσε τηλεφωνικά για να δει που βρίσκεται.

Υπενθυμίζεται ότι στην κατάθεσή του ο ταξιτζής είχε ισχυριστεί ότι: «Ο δράστης τον οδήγησε στην οδό Λελουδών, πίσω από τη Γεωπονική Σχολή, σε ένα σημείο ερημικό όπου υπήρχαν μόνο νταλίκες και εγκαταλελειμμένα κτίρια. Ο δράστης τον έπιασε από το σβέρκο και ένιωσε πάλι την έντονη δυσοσμία. Κατέβηκαν από το αυτοκίνητο και του είπε να πάει μαζί του. Αρνήθηκε και ο δράστης απομακρύνθηκε για λίγη ώρα. Κρυβόταν πίσω από ένα δέντρο και ανά τακτά διαστήματα έβγαζε το κεφάλι του και τον κοιτούσε. Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκε να φύγει αλλά άρχισε να ζαλίζεται υπερβολικά. Κόπηκαν τα πόδια του. Δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει. Έριξε πίσω το κάθισμα και ξάπλωσε στο ταξί για να ηρεμήσει. Μετά δεν θυμάται κάτι, έχει ένα κενό μνήμης. Κάποια στιγμή άρχισε να ξυπνάει και βρήκε τον δράστη να του έχει ξεκουμπώσει το πουκάμισο και το παντελόνι και να τον χαϊδεύει. Εκείνη τη στιγμή κατάλαβε τι συμβαίνει και του είπε “αρκετά, ως εδώ”»…

Τα στοιχεία της ΤΑΧΙS BEAT που επικαλείται ο 29χρονος ηθοποιός όμως στο αίτημα αποφυλάκισής του δείχνουν, όπως σημειώνει, ότι «η μήνυση είναι κατασκευασμένη». Ωστόσο ο ταξιτζής επιμένει . Ο δικηγόρος του Πάνος Παναγιωτόπουλος δηλώνει επίσης στην Realnews    ότι τα όσα επικαλείται  στο αίτημά του ο φερόμενος δράστης είναι  «Ανύπαρκτα και ατεκμηρίωτα».

Η διαδρομή της 13ης Νοεμβρίου

Από τα στοιχεία της  ΤΑΧΙS BEAT  προκύπτουν  κατά τον  29χρονο, τα εξής:

α. Έναρξη διαδρομής 18:44 από Μιχ. Βόδα,

β. Στάση Σωκράτους και Αγ. Κωνσταντίνου από 18:54 – 19:31,

γ. Στάση για φαγητό στην οδό Σαρρή από 19:44 -20:10,

δ. Μετάβαση στην οδό Πεύκων στον Βοτανικό 20:26,

ε. ‘Στάσιμο’ το κινητό του μηνυτού για 20 λεπτά έως 20:46 (δηλαδή και εγώ και ο μηνυτής ήμασταν στο ΤΑΞΙ),

στ. Κίνηση του οδηγού μέσα στο αλσύλλιο έως 21:17 ήτοι επί 31 λεπτά,

ζ. Αναζήτηση του μηνυτή μου από εμένα στις 21:12 – απάντηση από τον ταξιτζή στις 21:17,

η. 21:28 επιστροφή – Ιπποκράτειο.»

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ