Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Ξανά με πυρετό ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος – Αναστασία Κοτανίδου: Αναμένεται πλήρης αποκατάσταση της υγείας του

Το πρωί της Παρασκευής τον επισκέφθηκε ιατρικό κλιμάκιο στην οικία του στο Ψυχικό ώστε να τον εξετάσει και να εκτιμήσει την κατάσταση της υγείας του. Είχε νοσηλευτεί στη ΜΕΘ του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός” δίνοντας μάχη με τον κορονοϊό

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ξανά με πυρετό ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος – Αναστασία Κοτανίδου: Αναμένεται πλήρης αποκατάσταση της υγείας του

Προβλήματα με την υγεία του φαίνεται πως αντιμετωπίζει ξανά ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Αναστάσιος.

Σύμφωνα με το himara.gr, ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος την περασμένη Τετάρτη παρουσίασε δεκατική πυρετική κίνηση και κόπωση, κάτι που προβλημάτισε τους οικείους και τους συνεργάτες του, οι οποίοι επικοινώνησαν με τους θεράποντες ιατρούς του.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος είχε νοσηλευτεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός”, δίνοντας μάχη με τον κορονοϊό.

Όπως αναφέρει το himara.gr, σήμερα το πρωί τον επισκέφθηκε ιατρικό κλιμάκιο στο σπίτι του στο Ψυχικό ώστε να τον εξετάσει και να εκτιμήσει την κατάσταση της υγείας του.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος είναι 91 ετών και αντιμετωπίζει υποκείμενα προβλήματα υγείας και την περασμένη Δευτέρα είχε λάβει εξιτήριο από τον “Ευαγγελισμό” μετά από 12μερη νοσηλεία στη ΜΕΘ.

Πριν λίγο η πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας και Διευθύντρια ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», Αναστασία Κοτανίδου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει πως οι μικροβιολογικές εξετάσεις που υπεβλήθη ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος είναι άριστες και πως με την πάροδο του χρόνου αναμένεται πλήρης αποκατάσταση της υγείας του

Ανακοίνωση εξέδωσε και η Εκκλησία της Αλβανίας

«Ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιος παραμένει εις κατ’ οίκον περιορισμό στην Αθήνα. Οι μικροβιολογικές του εξετάσεις είναι άριστες. Με την πάροδο του χρόνου αναμένεται πλήρης αποκατάσταση της υγείας του. Ευχαριστούμε για το συνεχές ενδιαφέρον των πολυάριθμων φίλων, «τη ελπίδι χαίροντες, τη θλίψει υπομένοντες, τη προσευχή προσκαρτερούντες».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ