Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

18:30! Αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές… Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Αλέξης Τσίπρας

NEWSROOM icon
NEWSROOM
18:30! Αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές… Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Αλέξης Τσίπρας

Ο χρόνος θα αρχίσει να μετράει αντίστροφα για τις εκλογές στις 6.30 το απόγευμα όπου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα μεταβεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο από τον οποίο θα ζητήσει να κινηθούν οι διαδικασίες για τη θυροκόλληση στη Βουλή του διατάγματος για τη διάλυσή της και την προσφυγή στις κάλπες.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Αλέξης Τσίπρας θα παρουσιάσει στο Μέγαρο Μουσικής το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη 4ετία. Βασικοί άξονες του προγράμματος είναι οι νέες θέσεις εργασίας με αύξηση μισθών, η δικαιότερη φορολογία, η αποτελεσματική δημόσια διοίκηση και το ισχυρό κοινωνικό κράτος.

Δίνουμε μια μάχη

«Δίνουμε μια μάχη για εκατομμύρια πολίτες που θέλουν να ζήσουν καλύτερα σε αυτή τη χώρα», σημειώνει ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, σε συνέντευξή του στο «Έθνος» της Κυριακής.

Ο Κ. Μητσοτάκης στο Καστελόριζο

Πολλαπλά μηνύματα στο εσωτερικό της χώρας, αλλά και στην Τουρκία, έστειλε από το ακρητικό νησί ο Πρόεδρος της ΝΔ .

«Η παρουσία μου εδώ δεν είναι μόνο συμβολική. Δηλώνει την ενότητα του Έθνους μας που αποτελεί ασπίδα για την ασφάλεια της πατρίδας και σηματοδοτεί την προσήλωση μας στην ειρήνη και τη σταθερότητα». Μήνυμα με σαφείς αποδέκτες έστειλε με δήλωση του από το ακριτικό Καστελόριζο ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο οποίο βρίσκεται από χθες στο πλαίσιο της περιοδείας του στα Δωδεκάνησα. «Το Καστελόριζο έχει όλα τα απαράβατα δικαιώματα που προβλέπει το Διεθνές Δίκαιο της θάλασσας και αυτά τα δικαιώματα θα τα υπερασπιστούμε απόλυτα από κάθε αμφισβήτηση και κάθε πρόκληση», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

πηγή: ant1news.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ