Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

2020: Η χρονιά που όλοι θέλουμε να ξεχάσουμε σε ένα συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ 4 λεπτών – Είναι ήδη viral

Η ήττα του Τραμπ στις αμερικανικές εκλογές, η υπόθεση του Τζορτζ Φλόιντ που πυροδότησε κύμα εξεγέρσεων παντού στον κόσμο, η τραγική απώλεια του Κόμπι Μπράιαντ αλλά ο χαμός του κορυφαίου ίσως ποδοσφαιριστή όλων των εποχών, Ντιέγκο Μαραντόνα στιγμάτισαν τη χρονιά "εφιάλτη"... εκτός της πανδημίας του κορονοϊού.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
2020: Η χρονιά που όλοι θέλουμε να ξεχάσουμε σε ένα συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ 4 λεπτών – Είναι ήδη viral

Λίγο πριν αποχαιρετίσουμε για πάντα το 2020, τη χρονιά που όλη η ανθρωπότητα θέλει να ξεχάσει και διαγράψει από τη συλλογική μνήμη, τη χρονιά (ό,τι κοσμητικό επίθετο στα “γαλλικά” και να βάλετε μέσα θα είστε) εφιάλτη λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, έρχεται ένα βίντεο από τον Ελβετό Cee-Roo, να μας την ξαναζωντανέψει σε μόλις 4 λεπτά.

Στο βίντεο εκτός από την πανδημία, κυριαρχούν μεταξύ άλλων τα θέματα των αμερικανικών εκλογών και η ήττα του Τραμπ, η υπόθεση του Τζορτζ Φλόιντ που πυροδότησε κύμα εξεγέρσεων παντού στον κόσμο, η τραγική απώλεια του Κόμπι Μπράιαντ αλλά ο χαμός του κορυφαίου ίσως ποδοσφαιριστή όλων των εποχών, Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ανεβάστε την ένταση στα ηχεία και δείτε το ΒΙΝΤΕΟ της χρονιάς που ενώ είναι σαν να μην τη ζήσαμε… στην πραγματικότητα δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ γιατί κανείς μας δεν είναι πια ο ίδιος!

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ