Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Σκιάθος: Η τουρμπίνα αεροσκάφους “έστειλε” τουρίστρια για… βουτιά – ΒΙΝΤΕΟ

Στο βίντεο η γυναίκα φαίνεται να παρασύρεται από το ωστικό κύμα που δημιουργεί η τουρμπίνα και να πέφτει στη θάλασσα.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Σκιάθος: Η τουρμπίνα αεροσκάφους “έστειλε” τουρίστρια για… βουτιά – ΒΙΝΤΕΟ pixabay

Εξακολουθούν να αγνοούν τους κανόνες ασφαλείας οι τουρίστες στη Σκιάθο, που συρρέουν στο αεροδρόμιο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης, για να παρακολουθήσουν την απογείωση των αεροσκαφών. Νέο περιστατικό έλαβε χώρα στο νησί με τουρίστρια που βρέθηκε στο αεροδρόμιο για να παρακολουθήσει την απογείωση και εκσφενδονίστηκε στη θάλασσα.

Στο βίντεο που εξασφάλισε αποκλειστικά το skiathoslife.gr θα δείτε τουρίστρια που προσπάθησε να δει από κοντά την απογείωση αεροσκάφους της transavia να φεύγει και να πέφτει στην θάλασσα από το ωστικό κύμα που δημιουργούν οι τουρμπίνες. Ευτυχώς η τουρίστρια δεν τραυματίστηκε ενώ για άλλη μια φορά επισημαίνουμε την προσοχή των επισκεπτών για να μην γίνει μοιραίο το θέαμα που προσφέρουν τα αεροσκάφη στο διεθνές αεροδρόμιο του νησιού.

Σκιάθος-Ανησυχητικές οι διαστάσεις του φαινομένου

Όπως είχε γράψει και το dikastiko.gr, πριν λίγες μέρες γυναίκα που εκσφενδονίστηκε από τουρμπίνα αεροσκάφους στο νησί, υπέστη σοβαρό τραυματισμό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Η γυναίκα στεκόταν μαζί με άλλους πεζούς και παρακολουθούσε το αεροπλάνο που έπαιρνε θέση απογείωσης. Ξαφνικά βρέθηκε στην ίδια ευθεία με τα αέρια από τις τουρμπίνες του αεροσκάφους και έπεσε στο έδαφος, χτύπησε και παρασύρθηκε μέσα στη θάλασσα.

Τη γυναίκα παρέλαβε πλήρωμα του ΕΚΑΒ και την οδήγησε στο Κ.Υ Σκιάθου όπου χρειάστηκε να διανυκτερεύσει ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις. Οι γιατροί του Κέντρου Υγείας του νησιού διέγνωσαν κάταγμα στη λεκάνη, κάκωση στο δεξί ώμο και τραυματισμό στον αριστερό αντιβραχίονα. Ακόμη, από την πτώση προκλήθηκε αιμάτωμα στο κεφάλι γεγονός που έκρινε αναγκαία τη διακομιδή της στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. 

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ