Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: 19 κιλά κάνναβης και 3,5 κιλά κοκαΐνης εντόπισαν αστυνομικοί

Η αξία των κατασχεθέντων ναρκωτικών ουσιών υπολογίζεται άνω των 300.000 ευρώ.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: 19 κιλά κάνναβης και 3,5 κιλά κοκαΐνης εντόπισαν αστυνομικοί

Μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών κατάφεραν να εντοπίσουν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, με την αξία των ναρκωτικών να υπολογίζεται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων ερευνών, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών κατάφεραν να συλλάβουν σε περιοχή της Θεσσαλονίκης έναν αλλοδαπό άνδρα, υπήκοο Αλβανίας, για διακίνηση κοκαΐνης και κάνναβης.

Στην κατοχή του άνδρα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 2 κιλών και 160 γραμμαρίων. 

Σε έρευνα που ακολούθησε σε οικία που χρησιμοποιούσε για την αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών στην ίδια περιοχή, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 16 κιλών και 905 γραμμαρίων και ποσότητες κοκαΐνης βάρους 3 κιλών και 404 γραμμαρίων, επιμελώς κρυμμένες κάτω από πάγκο κουζίνας.

Παράλληλα, ο έλεγχος στην οικία απέφερε τον εντοπισμό 2 ηλεκτρονικών ζυγαριών ακριβείας. Κατασχέθηκε επίσης χρηματικό ποσό 530 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα, που βρέθηκαν στην κατοχή του. Η αξία των κατασχεθέντων ναρκωτικών ουσιών υπολογίζεται άνω των 300.000 ευρώ.

Για την υπόθεση έχει αναρτηθεί βιντεοληπτικό υλικό στην επίσημη σελίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στο facebook.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ο οποίος τον παρέπεμψε στον Ανακριτή.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ