Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Θανατηφόρο τροχαίο στη Μεσαρά: Νεκροί δύο άνδρες – Στο νοσοκομείο νοσηλεύονται δύο γυναίκες

Τα αυτοκίνητα μετά τη σύγκρουση μετατράπηκαν σε δύο άμορφες μάζες, ενώ στο σημείο είχε μεταβεί η πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό των δύο ανδρών.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Θανατηφόρο τροχαίο στη Μεσαρά: Νεκροί δύο άνδρες – Στο νοσοκομείο νοσηλεύονται δύο γυναίκες neakriti.gr

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κρήτης μετά το τροχαίο δυστύχημα στη Μεσαρά που στέρησε τη ζωή σε δύο άνδρες ηλικίας 44 και 70 ετών. Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου 17 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στο τρίτο χιλιόμετρο Τυμπακίου – Αγίας Γαλήνης, όπου λόγω άγνωστων συνθηκών ένα ΙΧ συγκρούστηκε σφοδρά με ένα αγροτικό όχημα. Στο ένα όχημα επέβαινε ένας 44χρονος άνδρας με τη σύζυγό του ηλικίας 33 ετών και στο άλλο ένας 65χρονος με τη σύζυγό του 70 ετών.

Ο ένας εκ των δύο αποθανόντων ο 44χρονος Γιώργος Μαρινάκης με καταγωγή από το Σπήλι είχε σουβλατζίδικο και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία, η οποία αγωνιά για την τύχη της συζύγου του που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, μετά το μοιραίο τροχαίο.

Τροχαίο δυστύχημα στη Μεσαρά

EUROKINISSI

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα αυτοκίνητα μετά τη σύγκρουση μετατράπηκαν σε δύο άμορφες μάζες, ενώ στο σημείο είχε μεταβεί η πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό των δύο ανδρών.

Χαρακτηριστικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης, είναι αυτό που δήλωσε στη σελίδα του Facebook Δια-SOS-τε τη Μεσαρά, ιδιοκτήτης θερμοκηπίου που βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση από το σημείο του τροχαίου, ότι άκουσε έναν εκκωφαντικό θόρυβο “σαν έκρηξη βόμβας” που τον έκανε να βγει τρέχοντας στο δρόμο.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ