Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Έβρος: Άγριος ξυλοδαρμός ηλικιωμένου από δύο άνδρες

Οι δυο δράστες ηλικίας 35 περίπου χρονών συνελήφθησαν και αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Έβρος: Άγριος ξυλοδαρμός ηλικιωμένου από δύο άνδρες unsplash

Τον εφιάλτη έζησε στα χέρια δύο ανδρών ένας ηλικιωμένος στο χωριό Καβησός Φερών. Ο άγριος ξυλοδαρμός του ηλικιωμένου αγρότη από δύο νεαρούς που εισέβαλαν στην καλύβα συνέβη το πρωί του Σαββάτου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στην αρχή του ζήτησαν φαγητό τούς έδωσε ό,τι είχε και επειδή δεν τους ήταν αρκετό του έριξαν γροθιές.

Την στιγμή εκείνη, άνθρωπος υπηρεσίας security περνούσε έξω από την καλύβα, κι ενώ ο άτυχος αγρότης προσπάθησε να του κάνει νόημα, έγινε αντιληπτός από τους δυο αλλοδαπούς οι οποίοι θύμωσαν περισσότερο και άρχισαν να τον χτυπούν, τον ξάπλωσαν στο κρεβάτι και τον έδεσαν χειροπόδαρα, χτυπώντας τον ταυτόχρονα με ένα κούτσουρο που βρήκαν.

Αμέσως μετά και αφού πήραν την καραμπίνα του ηλικιωμένου αγρότη, ένα κυνηγετικό μαχαίρι τον κλείδωσαν στην καλύβα και προσπάθησαν να κλέψουν το αυτοκίνητο του και να φύγουν χωρίς να τα καταφέρουν.

Ξυλοδαρμός ηλικιωμένου

EUROKINISSI

Ξυλοδαρμός ηλικιωμένου: Συνελήφθησαν οι δράστες

Ο ηλικιωμένος άνδρας αν και χτυπημένος κατάφερε και λύθηκε πήγε στο χωριό ενημέρωσε δικούς του ανθρώπους και την Αστυνομία.

Οι Αρχές κατάφεραν να συλλάβουν τους δύο άνδρες τους οποίους αναγνώρισε το θύμα. Τη Δευτέρα ο αγρότης θα περάσει από ιατροδικαστική εξέταση. Ο ίδιος δήλωσε ότι φοβήθηκε πολύ για την ζωή του, ενώ η μικρή κοινωνία του χωριού είναι αρκετά σοκαρισμένη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον άτυχο αγρότη. Οι δυο δράστες ηλικίας 35 περίπου χρονών θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ