Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Απίστευτο περιστατικό στην Ημαθία: Πατέρας και γιοί άφησαν τους σκύλους τους να επιτεθούν στους αστυνομικούς για να γλυτώσουν τη σύλληψη – ΒΙΝΤΕΟ

Ο πατέρας και οι δύο γιοί του συνελήφθησαν για βία κατά υπαλλήλων, πρόκληση σωματικών βλαβών, απειλή, αλλά και εξύβριση, εις βάρος των αστυνομικών.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Απίστευτο περιστατικό στην Ημαθία: Πατέρας και γιοί άφησαν τους σκύλους τους να επιτεθούν στους αστυνομικούς για να γλυτώσουν τη σύλληψη – ΒΙΝΤΕΟ EUROKINISSI

Απίστευτο περιστατικό στην Ημαθία. Πατέρας και γιοί επιτέθηκαν στους αστυνομικούς ενώ άφησαν και τους σκύλους τους να επιτεθούν προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, όλα έγιναν περίπου στις 06:30. Οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν στην κλήση που δέχθηκε η Υπηρεσία τους για ενδοοικογενειακή βία και έφτασαν στο σπίτι, όπου αρχικά δέχθηκαν επίθεση από τον πατέρα και τους δύο του γιούς, τους οποίους μάλιστα και συνέλαβαν.

Οι συλληφθέντες, μάλιστα, νωρίτερα, δε δίστασαν να βάλουν τα τέσσερα σκυλιά τους να επιτεθούν στους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα τρεις να τραυματιστούν και να μεταφερθούν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας και έπειτα στο Νοσοκομείο Βέροιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις αστυνομικοί είναι καλά στην υγεία τους. Τους παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες και επέστρεψαν στο σπίτι τους.

Ο πατέρας και οι δύο γιοί του συνελήφθησαν για βία κατά υπαλλήλων, πρόκληση σωματικών βλαβών, απειλή, αλλά και εξύβριση, εις βάρος των αστυνομικών.

ΒΙΝΤΕΟ:ΟΡΕΝ

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ