Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Γ. Οικονόμου: “Ψέματα, λαϊκισμός, συκοφαντίες και ανακρίβειες από τον Αλ.Τσίπρα”

"Από εκείνους που πορεύονται αγκαλιά με το βαθύ κράτος του παλαιοσυνδικαλισμού και αντιδρούν σε κάθε προσπάθεια μεταρρύθμισης και αξιολόγησης, δεν περιμένουμε τίποτα διαφορετικό από το «φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ", τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Γ. Οικονόμου: “Ψέματα, λαϊκισμός, συκοφαντίες και ανακρίβειες από τον Αλ.Τσίπρα” Eurokinissi

Ο Γιάννης Οικονόμου, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, σχολίασε τα όσα ανέφερε το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σχετικά με τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά το δυστύχημα στα Τέμπη.

Ο κ. Οικονόμου επεσήμανε “17 μέρες ήταν αρκετές για να επιστρέψει ο πολακισμός (προς το παρόν) στη ρητορική, το ύφος, το περιεχόμενο και τα λόγια του κ. Τσίπρα ακόμη και για μια τέτοια τραγωδία. Με ψέματα και λαϊκισμό, με συκοφαντίες και ανακρίβειες».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε «Από εκείνους που πορεύονται αγκαλιά με το βαθύ κράτος του παλαιοσυνδικαλισμού και αντιδρούν σε κάθε προσπάθεια μεταρρύθμισης και αξιολόγησης, δεν περιμένουμε τίποτα διαφορετικό από το «φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ». “Απέναντι στην άχαρη αντιπαράθεση για ένα τραγικό γεγονός που αμετανόητα επιδιώκουν, εμείς επιμένουμε: καμία συγκάλυψη, ασφαλής επανεκκίνηση των τρένων, ανασυγκρότηση των σιδηροδρόμων», κατέληξε ο κ. Οικονόμου.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ