Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Χαλάνδρι: Χειροπέδες σε δύο άνδρες για διακίνηση ναρκωτικών – Εκμεταλλεύονταν την εργασία τους ως διανομείς φαγητού για να πωλούν τα ναρκωτικά

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Χαλάνδρι: Χειροπέδες σε δύο άνδρες για διακίνηση ναρκωτικών – Εκμεταλλεύονταν την εργασία τους ως διανομείς φαγητού για να πωλούν τα ναρκωτικά astynomia.gr

Στη σύλληψη δύο ανδρών για διακίνηση ναρκωτικών προχώρησε η ΕΛΑΣ το πρωί της Παρασκευής στο Χαλάνδρι. Συγκεκριμένα συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 31χρονος και ένας 29χρονος αλλοδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Στο πλαίσιο δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας, για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση δύο ατόμων στη διακίνηση κοκαΐνης, κατεργασμένης και ακατέργαστης κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Ειδικότερα, ο 31χρονος κατελήφθη να κατέχει συσκευασία περιέχουσα -0,7- γραμμ. κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή σοκολάτας και ο 29χρονος να κατέχει εντός της οικίας του στο Χαλάνδρι, -120,93- γραμμ. ακατέργαστη κάνναβη και συσκευασία περιέχουσα -9,14- γραμμ. κοκαΐνη.

Σύλληψη για διακίνηση ναρκωτικών

EUROKINISSI

Συνολικά από τις έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 859,14γραμμ. κοκαΐνης
  • 136,57 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης
  • 99,7 γραμμ. κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή σοκολάτας
  • το χρηματικό ποσό των -720- ευρώ
  • 3 ηλεκτρονικές ζυγαριές
  • 2 μοτοσυκλέτες
  • 2 κινητά τηλέφωνα
  • 3τρίφτες
  • Πλήθος νάιλον συσκευασιών

Χαρακτηριστικό της δράσης τους αποτελεί η κάλυψη στη διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών, καθόσον την πραγματοποιούσαν εκμεταλλευόμενοι την εργασία τους ως διανομείς καφέ και φαγητού (delivery) . Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ