28χρονος χτύπησε την έγκυο αδελφή του – Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας
Παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή.
(Βασίλης Παπαδόπουλος/Eurokinissi) Σε τακτικό ανακριτή παραπέμφθηκε να απολογηθεί ένας 28χρονος που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε άγρια την 21 ετών εγκυμονούσα αδελφή του και τον 45χρονο σύντροφό της στη Θεσσαλονίκη.
Σε βάρος του η εισαγγελέας Πρωτοδικών απήγγειλε ποινική δίωξη, κατά πληροφορίες, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και απειλή (με θύμα έγκυο), όπως και για οπλοφορία και οπλοχρησία.
Το επεισόδιο έγινε χθες βράδυ (23/10) στο σπίτι όπου διαμένει η 21χρονη, ενώ φαίνεται να προηγήθηκε καβγάς.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο κατηγορούμενος κρατούσε κουζινομάχαιρο, ασκώντας βία εναντίον των δύο παθόντων.
Τόσο η εγκυμονούσα όσο και ο σύντροφός της διακομίστηκαν σε νοσοκομείο.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι γυναίκα και το έμβρυο είναι καλά στην υγεία τους, ενώ ο 45χρονος επρόκειτο να υποβληθεί σε χειρουργείο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Καθολική Εκκλησία της Ελλάδος ερευνάται για το κακούργημα της υπεξαίρεσης – Ενημερώθηκε το Βατικανό – Δεσμεύσεις λογαριασμών διέταξε ο Χ. Βουρλιώτης Τραγωδία με νεκρό βρέφος στη Νάουσα – Τι έδειξε η νεκροψία K. Δημογλίδου για θανάτους βρεφών σε Αχαΐα και Ηλεία – «Η Εισαγγελία έχει το προανακριτικό υλικό» Νέα απάτη μέσω WhatsApp – «Βροχή» καταγγελιών στην ΚύπροΑκολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

