Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Χανιά: 11χρονο κοριτσάκι παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από 28χρονο – Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο δράστης

Ο 28 χρόνος, στερείται και των νόμιμων εγγράφων για την παραμονή του στην Ελλάδα και αναμένεται η ολοκλήρωση της απέλασης του.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Χανιά: 11χρονο κοριτσάκι παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από 28χρονο – Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο δράστης freepik

Νέα υπόθεση με σεξουαλική παρενόχληση 11χρονης από 28χρονο άνδρα στα Χανιά, συγκλονίζει την τοπική κοινωνία. Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Πέμπτης σε χωριό του Δήμου Πλατανιά στα Χανιά.

Το κοριτσάκι έπαιζε στην αυλή της εκκλησίας του χωριού το βράδυ της Πέμπτης, όταν ο 28χρονος Αιγύπτιος την πλησίασε και όπως είπε η ανήλικη την θώπευσε στο στήθος, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΕΡΤ.

Αμέσως η 11χρονη έτρεξε έντρομη στο σπίτι και είπε στους γονείς της τι είχε συμβεί. Εκείνοι αμέσως τους ενημέρωσαν το Αστυνομικό Τμήμα Πλατανιά, οι αστυνομικοί του οποίου δεν έχασαν χρόνο.

Σεξουαλική παρενόχληση 11χρονης

Freepik

Σύμφωνα με το cretalive.gr, οι αστυνομικοί έσπευσαν στην περιοχή και λίγη ώρα αργότερα συνέλαβαν τον 28 χρόνο ο οποίος όπως προέκυψε στερείται και των νόμιμων εγγράφων για την παραμονή του στην Ελλάδα.

Ο 28 χρόνος, που αντιμετωπίζει την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και της παράβασης του νόμου περί αλλοδαπών, κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Πλατανιά και αναμένεται η ολοκλήρωση της απέλασης του, ενώ για το αδίκημα αναμένεται να οριστεί δικάσιμος.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ