30.000 ευρώ κρυμμένα σε πακέτα τσιγάρων μετέφερε ναυτικός από το Ντουμπάι στην Ελλάδα – ΒΙΝΤΕΟ

Ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος των τελωνειακών υπηρεσιών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, εντόπισε αμέσως τα καλά κρυμμένα χαρτονομίσματα.

NEWSROOM
30.000 ευρώ κρυμμένα σε πακέτα τσιγάρων μετέφερε ναυτικός από το Ντουμπάι στην Ελλάδα – ΒΙΝΤΕΟ

30.000 ευρώ κρυμμένα σε πακέτα τσιγάρων βρέθηκαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος από ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο της αστυνομίας. Συγκεκριμένα, ένας Έλληνας ναυτικός αποβιβάστηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος, προερχόμενος από το Ντουμπάι, έχοντας κρύψει το συγκεκριμένο ποσό και 500 δολάρια ΗΠΑ, σε πακέτα από τσιγάρα, συσκευασμένα σε κούτες και σε σακουλάκια καπνού.

30.000 ευρώ κρυμμένα σε πακέτα τσιγάρων εντόπισε σκύλος της αστυνομίας

Ωστόσο, ο Μπαρτ, ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος των τελωνειακών υπηρεσιών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, εντόπισε αμέσως τα καλά κρυμμένα χαρτονομίσματα. Τα χρήματα κατασχέθηκαν ενώ ο Έλληνας ναυτικός που επιδίωξε να τα περάσει παρανόμως στην Ελλάδα βρίσκεται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.

Οι τετράποδοι αστυνομικοί έχουν αποδειχθεί πολλές φορές χρήσιμοι βοηθοί των δυνάμεων της Ελλάς. Όπως μετάδιδε το dikastiko.gr, ένα παρόμοιο περιστατικό έλαβε χώρα στην Μυτιλήνη όταν σκύλος της αστυνομίας εντόπισε γλάστρες με κάνναβη. Ο «Kullo» μαζί με αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ερευνούσαν το σπίτι ενός Έλληνα σε περιοχή της Μυτιλήνης όταν ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος ανακάλυψε τα δενδρύλλια. Για τον άνδρα υπήρχαν πληροφορίες ότι καλλιεργούσε κάνναβη τύπου skunk και όχι μόνο.

Ο εκπαιδευμένος τετράποδος αστυνομικός πήγε κατευθείαν στο μπαλκόνι του σπιτιού, όπου βρήκε δύο δενδρύλλια κάνναβης τύπου skunk ύψους 1,20 και 1,15 μέτρου, αλλά και δυο κοινά χασισόδεντρα ύψους 10 και 15 εκατοστών, τα οποία ο ένοικος καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες.

Επιπλέον, ανακάλυψε και ένα μεταλλικό κουτί που περιείχε ποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης βάρους 1,3 γραμμαρίου. Σε βάρος του δράστη, ο οποίος συνελήφθη, σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, με την οποία παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης.

Πηγή: patrisnews.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ