Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Βόλος: Διεθνής αθλητής έσπασε τη μύτη της πρώην συζύγου του μπροστά στο παιδί τους

Και οι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι τη Δευτέρα, με όρους για τον άνδρα να μετοικήσει στο σπίτι της αδελφής του και να μην πλησιάζει την πρώην σύζυγό του σε απόσταση μικρότερη των 50 μ, ενώ για την 30χρονη να μην πλησιάζει τον πρώην σύζυγό της σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Βόλος: Διεθνής αθλητής έσπασε τη μύτη της πρώην συζύγου του μπροστά στο παιδί τους Freepik

Άλλο ένα περιστατικό με ενδοοικογενειακή βία διαδραματίστηκε στο Βόλο. Ένας 34χρονος αθλητής έσπασε με κουτουλιά την μύτη της πρώην συζύγου του, μπροστά στα μάτια του μόλις 4,5 χρονών γιού τους το βράδυ της Πέμπτης.

Η 30χρονη μετέβη στο Νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών ενώ ο 34χρονος κατέθεσε μήνυση σε βάρος της, αλλά συνελήφθη και ο ίδιος αυτεπάγγελτα, για ενδοοικογενειακή σωματική βία κατά της γυναίκας και μητέρας του παιδιού του.

Ενδοοικογενειακή βία στο Βόλο: Το χρονικό

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, όλα έγιναν στις 9 το βράδυ της Πέμπτης στον Βόλο, όταν η 30χρονη γυναίκα πήγε στο σπίτι του πρώην συζύγου της, για να πάρει το ανήλικο παιδί, την επιμέλεια του οποίου έχει η ίδια και στο πλαίσιο δικαστικών αποφάσεων είχε ο άνδρας την ημέρα για να το δει.

Την ώρα που η γυναίκα έπαιρνε το παιδί, ο άνδρας την βιντεοσκόπησε με το κινητό του τηλέφωνο, σύμφωνα με πληροφορίες, διότι θέλει να αποδείξει ότι το παιδί θέλει τον ίδιο και όχι τη μητέρα του, η γυναίκα του απώθησε το κινητό του τηλέφωνο και τότε ο άνδρας φέρεται να της έριξε κουτουλιά στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να της σπάσει την μύτη και να αιμορραγεί.

Ενδοοικογενειακή βία στο Βόλο

Freepik

Τότε η γυναίκα πήγε στο Νοσοκομείο για παροχή των πρώτων βοηθειών και στο διάστημα εκείνο, ο 34χρονος κατέθεσε μήνυση σε βάρος της για ενδοοικογενειακή εξύβριση και απειλή. Όταν οι αστυνομικοί πληροφορήθηκαν ότι η γυναίκα βρισκόταν στο Νοσοκομείο τραυματισμένη, προχώρησε αυτεπάγγελτα στη σύλληψη και του άνδρα, για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη.

Την Παρασκευή το ζευγάρι οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο για να δικαστεί, η γυναίκα εμφανίστηκε με εμφανές τραύμα στην μύτη και κολάρο στον λαιμό, ενώ στα ρούχα της υπήρχαν σημάδια από το αίμα που έχασε όταν υπέστη κάταγμα στην μύτη.

Ο 34χρονος κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε αναβολή και να δικαστεί τη Δευτέρα, λόγω απουσίας του δικηγόρου του.

Και οι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι τη Δευτέρα, με όρους για τον άνδρα να μετοικήσει στο σπίτι της αδελφής του (γιατί μένουν σε διώροφο σπίτι σε διαφορετικό όροφο με την πρώην σύζυγό του) και να μην πλησιάζει την 30χρονη σε απόσταση μικρότερη των 50 μ. Επίσης τέθηκε όρος στην γυναίκα να μην πλησιάζει τον πρώην σύζυγό της σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ