Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Στη “φάκα” της ΕΛΑΣ σπείρα που “ρήμαζε” σπίτια στη Β. Ελλάδα – Λεία-μαμούθ που ανέρχεται σε 200.000 ευρώ

Ο συλληφθείς ήταν μέλος εγκληματικής οργάνωσης η οποία διέπραξε 64 διαρρήξεις οικιών, 1 διάρρηξη εταιρείας, 18 κλοπές κρατικών πινακίδων κυκλοφορίας και 1 ληστεία, σε διάφορες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Στη “φάκα” της ΕΛΑΣ σπείρα που “ρήμαζε” σπίτια στη Β. Ελλάδα – Λεία-μαμούθ που ανέρχεται σε 200.000 ευρώ astynomia.gr

Εξάρθρωση σπείρας διαρρηκτών στη Θεσσαλονίκη έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση σε οικισμό στην περιοχή των Διαβατών, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή προσωπικού του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της ίδιας Διεύθυνσης, των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Τροχαίας και Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης, καθώς και του Τμήματος Ασφαλείας Δέλτα.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθη 37χρονος Ρομά, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης κ. Ανακριτή Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, για εγκληματική οργάνωση, ληστεία, διακεκριμένες κλοπές, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, πλαστογραφία και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Εξάρθρωση σπείρας διαρρηκτών

Eurokinissi

Συγκεκριμένα, ο συλληφθείς ήταν μέλος εγκληματικής οργάνωσης που εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, η οποία διέπραξε 64 διαρρήξεις οικιών, 1 διάρρηξη εταιρείας, 18 κλοπές κρατικών πινακίδων κυκλοφορίας και 1 ληστεία, σε διάφορες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, με λεία που ανέρχεται τουλάχιστον στο συνολικό ποσό των 200.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες Δικαστικές Αρχές.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ