Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Εύβοια: Άγριο επεισόδιο για τις νέες ταυτότητες έξω από εκκλησία – 45χρονη χαστούκισε ιερέα

Η γυναίκα οργισμένη άρχισε να εξαπολύει ύβρεις σε βάρος του κληρικού, χαρακτηρίζοντάς τον "προδότη, πουλημένε, νεοταξίτη",  και τονίζοντας πως είδε στο διαδίκτυο γέροντα από το Άγιο Όρος να προτρέπει να μην πάρουν τις ταυτότητες.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Εύβοια: Άγριο επεισόδιο για τις νέες ταυτότητες έξω από εκκλησία – 45χρονη χαστούκισε ιερέα Eurokinissi

Άγριο επεισόδιο έλαβε χώρα έξω από εκκλησία στην Εύβοια, με αφορμή τις νέες ταυτότητες. Μια 45χρονη γυναίκα χαστούκισε ιερέα έπειτα από έντονη αντιπαράθεση την οποία είχε μαζί του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, όλα ξεκίνησαν όταν η γυναίκα ζήτησε το λόγο από τον Ιερέα γιατί δεν πήρε θέση στο κήρυγμά του για το ζήτημα με τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες.

Ο ιερέας θέλοντας να μην οξύνει περαιτέρω την κατάσταση, της απάντησε με ηρεμία ότι αυτό δεν είναι ζήτημα που αφορά την Εκκλησία και ίσως θα πρέπει να αναζητήσει απαντήσεις από πιο αρμόδιους.

Τότε η γυναίκα οργισμένη άρχισε να εξαπολύει ύβρεις σε βάρος του κληρικού, χαρακτηρίζοντάς τον “προδότη, πουλημένε, νεοταξίτη”,  και τονίζοντας πως είδε στο διαδίκτυο γέροντα από το Άγιο Όρος να προτρέπει να μην πάρουν τις ταυτότητες.

45χρονη χαστούκισε ιερέα

Unsplash

Ο 66χρονος ιερέας την συμβούλεψε να μην πιστεύει ό,τι βλέπει στο διαδίκτυο και τότε η 45χρονη “πύρ και μανία” τον χαστούκισε μπροστά στους πιστούς.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ