Παρασκευή 03 Μαϊου 2024

Κάρπαθος: Συνελήφθησαν πέντε άτομα στο λιμάνι – Είχαν στην κατοχή τους πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και χαρτονομίσματα

Από το Λιμεναρχείο Καρπάθου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα καθώς και το πλαστό χρηματικό ποσό.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κάρπαθος: Συνελήφθησαν πέντε άτομα στο λιμάνι – Είχαν στην κατοχή τους πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και χαρτονομίσματα unsplash

Στο λιμάνι της Καρπάθου συνελήφθησαν από λιμενικούς πέντε αλλοδαποί οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και πλαστά χαρτονομίσματα αξίας 1.800 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, κατά τη διάρκεια του ελέγχου από τους άνδρες του λιμενικού, κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό να μεταβούν παράνομα με Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στον λιμένα Πειραιά.

Πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα

FREEPIK

Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, μία εκ των ανωτέρω αλλοδαπών, βρέθηκε να κατέχει πλαστά χαρτονομίσματα συνολικής αξίας χιλίων οκτακοσίων ευρώ (1.800€). Από το Λιμεναρχείο Καρπάθου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα πλαστά έγγραφα καθώς και το πλαστό χρηματικό ποσό.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία και κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων κατά περίπτωση.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ