Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Αποτροπιασμός στην Αλόννησο: 37χρονος ασέλγησε σε βάρος 18χρονου ΑμΕΑ που εργαζόταν σε μουσείο

Σε βάρος του 37χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση ατόμου ανικάνου προς αντίσταση ενώ σε βάρος της 53χρονης φίλης του ασκήθηκε δίωξη για απλή συνέργεια στην ανωτέρω πράξη.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αποτροπιασμός στην Αλόννησο: 37χρονος ασέλγησε σε βάρος 18χρονου ΑμΕΑ που εργαζόταν σε μουσείο freepik

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση για ασέλγεια σε βάρος 18χρονου ΑμΕΑ που εργάζεται σε μουσείο στην Αλόννησο. Ο 18χρονος δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από 37χρονο από την Θεσσαλονίκη που επισκέφτηκε με την 53χρονη φίλη του, ένα παραδοσιακό σπίτι-μουσείο όπου εργάζεται ο 18χρονος.

Σύμφωνα με το gegonotanews.gr, ο 18χρονος έκοψε τα εισιτήρια στους επισκέπτες και ανέλαβε την ξενάγησή τους. Η 53χρονη έμεινε στον ισόγειο του μουσείου και ο νεαρός ανέβηκε με τον 37χρονο στον πρώτο όροφο για να συνεχίσουν την ξενάγηση. Εκεί, ο επισκέπτης, που φέρεται να εργάζεται ως δάσκαλος παραδοσιακών χορών άρχισε να θωπεύει τον 18χρονο που φοβισμένος τον ρωτούσε εάν αυτό που κάνει «είναι σωστό».

Ο  18χρονος κυριεύτηκε από φόβο ενώ ο 37χρονος φέρεται να του ζητούσε να ηρεμήσει για «να το απολαύσει». Όπως αναφέρει ο νεαρός στην κατάθεσή του, από τον 37χρονο έγινε πεολειχία και ακολούθησε αυνανισμός. Καθ΄όλη την διάρκεια του περιστατικού η 53χρονη δεν ανέβηκε στον όροφο του μουσείου.

Ασέλγεια σε βάρος 18χρονου ΑμΕΑ

Eurokinissi

Ασέλγεια σε βάρος 18χρονου ΑμΕΑ: Οι συλλήψεις

Έπειτα από το αποτρόπαιο περιστατικό, ο 18χρονος κλείδωσε το μουσείο, έφυγε και συναντήθηκε με έναν συνομήλικό του στον οποίο εξομολογήθηκε τι συνέβη. Εκείνος τον συμβούλεψε να μιλήσει στον πατέρα του , όπως και έγινε και ακολούθησε μήνυση στην αστυνομία. Οι δύο τουρίστες εντοπίστηκαν το βράδυ της Πέμπτης και μεταφέρθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και στη συνέχεια στον Εισαγγελέα.

Σε βάρος του 37χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση ατόμου ανικάνου προς αντίσταση ενώ σε βάρος της 53χρονης φίλης του ασκήθηκε δίωξη για απλή συνέργεια στην ανωτέρω πράξη.

Το πρωί της Παρασκευής, οδηγήθηκαν στον ανακριτή και ζητήθηκε προθεσμία για να απολογηθούν την Δευτέρα. Κατάθεση στην αστυνομία και στον ανακριτή έχει δώσει και ο 18χρονος και σύμφωνα με πληροφορίες δεν παρουσίασε κανένα κενό στις δύο καταθέσεις του.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ