Κυριακή 05 Μαϊου 2024

Έβρος: Κατέληξε ο 31χρονος συνοριοφύλακας που είχε αυτοπυροβοληθεί – Προχωρά σε δωρεά οργάνων η οικογένειά του

Ο 31χρονος χάρισε ζωή σε τρεις συνανθρώπους μας, που έλαβαν την καρδιά, τα νεφρά και τους κερατοειδείς του.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Έβρος: Κατέληξε ο 31χρονος συνοριοφύλακας που είχε αυτοπυροβοληθεί – Προχωρά σε δωρεά οργάνων η οικογένειά του EUROKINISSI

Νεκρός ο 31χρονος συνοριοφύλακας που αυτοπυροβολήθηκε με το υπηρεσιακό του περίστροφο τα ξημερώματα της 3ης Σεπτεμβρίου. Ο νεαρός άνδρας κατέληξε έπειτα από νοσηλεία στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με το evros-news.gr, η οικογένεια του άτυχου 31χρονου αποφάσισε να προχωρήσει σε δωρεά οργάνων, χαρίζοντας ζωή σε τρεις συνανθρώπους μας, που έλαβαν την καρδιά, τα νεφρά και τους κερατοειδείς του.

Νεκρός συνοριοφύλακας που αυτοπυροβολήθηκε

EUROKINISSI

Η διοίκηση του Π.Γ.Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης με ανακοίνωση της εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του 31χρονου και εύχεται κι άλλοι να ακολουθήσουν το παράδειγμα του.

«Σήμερα Παρασκευή στις 15/09/2023, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, μετά από μαραθώνια προσπάθεια των ιατρών της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, του Αναισθησιολογικού Τμήματος, του Χειρουργείου, καθώς και της μεταμοσχευτικής ομάδας του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων, πραγματοποιήθηκε δωρεά οργάνων από ασθενή

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος που παρά την φόρτιση και τη θλίψη, με ενσυναίσθηση ανταποκρίθηκε στην έκκληση των ιατρών της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας και προσέφερε δώρα ζωής σε πάσχοντες, συναινώντας στην πραγματοποίηση της δωρεάς. Ευχή όλων είναι το παράδειγμά τους που βασίζεται στην ανιδιοτέλεια, τον ανθρωπισμό και την αγάπη για τον πάσχοντα συνάνθρωπο να ακολουθηθεί», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση.

Τέλος η Διοίκηση του Π. Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει όλους τους Ιατρούς και Νοσηλευτές για την καθοριστική συμβολή τους στην επιτυχή έκβαση της δωρεάς.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ