Ένωση Ποινικολόγων και Μαχόμενων δικηγόρων: Υποψήφιος για το ΔΣ της Ένωσης ο Κ. Ντάλτας

"Το διακύβευμα είναι απλό: ή συνεχίζουμε ή υποκύπτουμε στην προσπάθεια εξαφάνισης της Ένωσης", επισημαίνει.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ένωση Ποινικολόγων και Μαχόμενων δικηγόρων: Υποψήφιος για το ΔΣ της Ένωσης ο Κ. Ντάλτας facebook

Ο δικηγόρος, Κώστας Ντάλτας, υποψήφιος για το Διοικητικό Συμβούλιο στην Ένωση Ποινικολόγων και Μαχόμενων δικηγόρων. Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης “Σπάνια, προσωπικά, έχω αποδεχθεί πρόσκληση να λάβω μέρος σε εκλογές, πλην όμως πιστεύω ότι αυτή η εκλογική διαδικασία είναι κρίσιμη για το μέλλον της Ένωσης και γι’ αυτό ζητώ την ψήφο σας”.

Στην ανακοίνωσή του, ο Κ. Ντάλτας τονίζει “Την Δευτέρα σας περιμένουμε όλους να δώσετε σαφή απάντηση σε όσους νομίζουν ότι η ελεύθερη και μάχιμη δικηγορία μπορεί να χαλιναγωγηθεί”.

Ένωση Ποινικολόγων και Μαχόμενων δικηγόρων: Η ανακοίνωση του κ. Ντάλτα

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Μετά από τρία πολύ παραγωγικά χρόνια ως μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής έχω σήμερα την μεγάλη χαρά να θέτω υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων.

Είναι γεγονός ότι αυτά τα τρία χρόνια η Ένωση πέτυχε πολλά. Μεταξύ αυτών, είχα την τιμή να συμβάλλω μαζί με τους αείμνηστους Λάμπρο Μαργαρίτη και Στέφανο Παύλου, του δικαστικούς λειτουργούς επί τιμή, τους εξαιρετικούς συναδέλφους-μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής στα Συνέδρια μας και τις Επιστημονικές Ημερίδες. Ο διάλογος μου με τον Λάμπρο Μαργαρίτη στο μνειώδες συνέδριο των Ιωαννίνων ήταν μία από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές της ζωής μου. Η αποδοχή, επίσης, της πρόσκλησής μου από τον φίλο Τάσο Τέλογλου στην ημερίδα για τις υποκλοπές αποτέλεσε κορυφαία στιγμή στις εκδηλώσεις της Ένωσης μας.

Σπάνια, προσωπικά, έχω αποδεχθεί πρόσκληση να λάβω μέρος σε εκλογές, πλην όμως πιστεύω ότι αυτή η εκλογική διαδικασία είναι κρίσιμη για το μέλλον της Ένωσης και γι’ αυτό ζητώ την ψήφο σας. Το διακύβευμα είναι απλό: ή συνεχίζουμε ή υποκύπτουμε στην προσπάθεια εξαφάνισης της Ένωσης.

Το μήνυμα της ενότητας είναι ξεκάθαρο: Μην επιτρέψετε σε εξωτερικούς παράγοντες να υπεισέλθουν διασπαστικά με μόνο στόχο την διάλυσή της και να εξαφανίσουν μονομιάς όλες μας τις προσπάθειες να φτάσουμε την Ένωση εκεί που είναι σήμερα. Και φυσικά είναι γεγονός ότι σήμερα αριθμεί τα περισσότερα μέλη από οποιαδήποτε άλλη, αναλαμβάνει πρωτοβουλίες που αφορούν ζητήματα της καθημερινότητας μας, προάγει τον επιστημονικό διάλογο. Στις 30 Οκτωβρίου 2023 ενώνουμε τις δυνάμεις μας πιστεύοντας ότι μπορούμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα!

Την Δευτέρα σας περιμένουμε όλους να δώσετε σαφή απάντηση σε όσους νομίζουν ότι η ελεύθερη και μάχιμη δικηγορία μπορεί να χαλιναγωγηθεί”.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ